Tagga #Zoopunktse på Instagram för att synas här

Kong Valpleksak - Aktivitetsboll i Gummi

Kong Puppy Activity Ball Dog Toy

Aktiveringsboll - Aktivitetsleksak som går att fylla med godis eller med Kongs egna godispasta. Gjord i mjuk gummi, perfekt för valpar. Kong är mycket robusta hundleksaker i naturgummi som klarar starka käkar. Kong Puppy Activity Ball Dog Toy Läs mer
119 kr Rek.pris 129 kr
119 kr

Kong Puppy Activity Ball Dog Toy - Aktiverande Boll Valpleksak

Kong Puppy Activity Ball är en kul hundleksak tillverkat av mjukt gummi, bollen kan fyllas med hundgodis, exempelvis Kongs godispasta eller hundens mat. Hundbollen är speciellt lämpligt för valpar. Kong Puppy Goodie boll passar också mycket bra för hundar av mindre raser.

Rolig gummileksak som är mycket tålig mot vassa små hundtänder. Dessutom masserar den tänder och tandkött vilket motverkar plack och bidrar till en bättre munhygien. Perfekt leksak till valpar med kliande tänder. Puppy Activity Balls mitt och skåror kan fyllas med godis eller godispasta för att väcka valpens nyfikenhet

KONG Puppy Activity Ball är utmärkt både för valpar under tandsprickningen samt små hundraser med mindre käkar och bitkraft. Det speciellt utvecklade tandgummit kan ha en smärtlindrande effekt.  det är också en superrolig leksak att jaga efter, eftersom den studsar i oförutsedda riktningar.  En lyckad kombination med en långvarig sysselsättning och munhygien för både valpar och små hundar.

Kong Puppy Activity Ball är en särskilt attraktiv tuggleksak för hundar. Som alla Kongs produkter, kännetecknas denna produkt också av en ytterst god kvalitet. Det hållbara naturgummit håller för kraftigt tuggande. Produkten är särskilt lämplig för hundar som mer än gärna använder sina tänder.

Produkten är gjord av Kongs klassiska gummi och är extremt tålig material. Passar perfekt till hundar som är hårdhänta och gärna biter sönder saker. Tack vare naturgummit är leksaken praktiskt taget oförstörbar.  Detta är verkligen en robust och rolig hundleksak.

Kong är världsledande på tillverkning av hundleksaker av hög kvalitet som klarar tuffa lekar.
Tillverkad i USA.

Tagga #Zoopunktse på Instagram för att synas här