Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här

Protexin Veterinary Balans i Mag-Tarmkanalen, Diarré - Hund

Protexin Pro-Fibre Dog

Pro-Fibre Dog för hundar & katter - Naturligt hög i fiber för friska analsäckar. Innehåller högkvalitativa fiberkällor för att hålla din hund i optimal mag-tarmhälsa. Höga nivåer av både lösligt & olösligt fiber. Stimulera tillväxten av fördelaktiga bakterier. Protexin Veterinary - Protexin Pro-Fibre for Dogs Läs mer
195 kr 390 kr/kg Rek.pris 205 kr

Protexin Veterinary

Kostfibrer och probiotika

Protexin Pro-Fibre Dog 500g

Kostfibrer och probiotika som tillför tarmen gynnsamma bakterier och preplex (patenterad) prebiotika. Hjälper till att få en balans i mag-tarmkanalen hos hund men kan även användas till katt. Förebyggande behandling vid problem med analsäcksinflammation. Hjälper till på så sätt att vid behandling av problem med analsäckarna, kan Pro-Fibre då minska antalet gånger som veterinären behöver tömma körtlarna. Kan även hjälpa till vid kroniska matsmältningstillstånd. Motverkar Koprofagi (hunden äter avföring). Lätt att ge som pellets ovanpå maten till hundens vanliga mat eller blandat med blöt mat.

Lämpligt för långtidsbruk.

Används när hunden inte har optimal tarmfunktion, och medverkar till att förbättra mikrofloran och miljön i tarmen. Pro-Fibre Dog innehåller Probiotika och Prebiotika som ersätter förlorade mag- och tarmbakterier samt stimulerar tillväxten av de nyttiga tarmbakterierna.

Läs mer Läs mindre
Läs mer Läs mindre

Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här