Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här

Versele-Laga Amazonpapegojmat - Fröblandning Komplett

Versele-Laga Prestige Premium Amazon Parrot

Amazonpapegojblandning - Vitaminberikade foder av högsta kvalitet till Amazon Papegojor, små aror. Innehåller en mängd delikatesser för papegojor som puffade korn, pumpakärnor, nypon, torkad paprika och pinjenötter. Med VAM-pellets, ett vitamin och mineralberikat foder. Versele-Laga Prestige Premium Amazon Parrot Läs mer
79 kr 79 kr/kg Rek.pris 119 kr

Prestige Premium Amazon Parrot - Amazonfoder

Versele-Laga Prestige Premium Amazon Parrot 1 kg

Speciellt anpassat foder för de sydamerikanska papegojorna.

Denna mix är tillverkad av kvalitetsfrön som är utvalda för att likna den diet som sydamerikanska stora parakiter och papegojor har i det fria. Fodret är komplett och är berikat med VAM-granulater för att garantera fåglarnas optimala hälsa. Att fodret innehåller delikatesser för papegojorna i form av puffade korn, pumpa kärnor, nypon, torkad paprika och pinjenötter gör att fågelns matlust består. Komplettera gärna fodret med färska grönsaker och frukt för att verkligen behålla spänningen med vad som finns i matskålen.

Förpackningen innehåller 1 kg.

Innehållsförteckning:

Havre, vete, majs, bovete, VAM-pellets, paddyris, solrosfrö, milomajs, dari, kanariefrö, hampfrö, pumpakärnor, vit hirs, safflorfrö, vitt solrosfrö, skalade jordnötter, pinjenötter, snäckskal, gul hirs, poppat vete, popcorn, nypon, röd paprika.

Tillsatser: Vitamin K, B1, B2, B6, B12, C, PP, folsyra, biotin och kolin.

Mineraler: natrium, magnesium och kalium. Spårämnen: järn, koppar, mangan, zink, jod och selen.

Läs mer Läs mindre
Läs mer Läs mindre

Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här