Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här

JBL Vattenjustering Sänk pH-värdet

JBL pH-Minus to Reduce pH Value Freshwater Aquariums

Extrakt för pH sänkning. Vattenjustering för att minska pH-värdet i sötvattenakvarium. För fisk och växter i sötvattensakvarium, i sköldpaddatankar och i räktankar. Snabb sänkning av pH-värdet tack vare naturligt ekekstrakt, fosfatfritt. JBL pH-Minus to Reduce pH Value Freshwater Aquariums. Läs mer
89 kr 890 kr/kg Rek.pris 110 kr
89 kr

JBL pH Minus sänker pH-värdet

pH Minus är ett preparat från JBL som hjälper till att säkert sänka pH-värdet i sötvattenstanken. Preparatet är fritt från fosfater och innehåller äkta ek-extrakt.

Fiskar och växter behöver vara lika bekväma i akvariet som de är i naturen och ditt akvarium är ju en bit natur. Arten och individerna du håller i ditt akvarium har anpassat sig till surheten ( pH-värdet ) av deras livsmiljö och även måste hitta liknande förhållanden i akvariet. Fel pH- värde innebär inte bara stress, det kan också vara orsaken till sjukdomar eller minska livslängden. JBL har även pH Plus, ett preparat som kan höja tankens pH. JBLs vattenpreparat ökar eller minskar pH-nivån och göra vattnet idealiskt  för de krav som din fisk har på sin omgivande miljö.

Varje påverkan på pH-värdet i ditt akvarium måste kontrolleras med ett test. KH bör också kontrolleras och justeras till 4-8˚ före användning. Detta kan göras med hjälp av JBLs preparat AquaDur.

Mängd: 100 ml

Läs mer Läs mindre
Läs mer Läs mindre

Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här