Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här

Pet´s Creation by Valentino Sante Hanhundsskydd Kisskydd Hanhundar

Rich Dog Valentino Skvättskydd

Valentino Hanskydd - Skvättskyddet för hanhundar sätter man kring hanhundens midja +5cm för att hindra att hunden kissar inomhus. Kisskyddet är mjukt & skaver inte på katterna eller hanhunden. Fäst en dambinda på insidan av hanskyddet så samlas eventuellt kiss upp smidigt utan att man behöver tvätta skyddet. Rich Dog Valentino Skvättskydd Läs mer
89 kr Rek.pris 100 kr
99 kr Rek.pris 110 kr
109 kr Rek.pris 120 kr
119 kr Rek.pris 130 kr
129 kr Rek.pris 150 kr
99 kr

Pet's creation Valentino - Hanhundsskydd kisskydd hanhundar

Pet's Creation Made By Rich Dog Valentino kisskydd för hanhundar. Hanhundsskydd att sätta runt hundens midja för att hindra att hunden kissar och markerar inomhus. Träningshjälpmedel för att träna bort oönskad kissmarkering eller kissar på fel ställe och hjälpmedel för hanhundar som har svårt att hålla sig. Skvättskyddet är tillverkat i ett mjukt material som inte skaver på hunden. Genom att komplettera pinkskyddet med en binda på insidan så samlas kiss upp utan att man behöver tvätta skyddet efter varje användning. Hanhundsskyddet ersätter inte behovet för hunden att bli rastad ute på promenad. Glöm inte att ta av skyddet när ni ska gå ut!

Finns i storlek 25-80 som motsvarar måttet kring hundens midja, bakom revbenen. Välj den storlek som motsvarar hanhundens omkrets kring midja och lägg till ca 5 cm.

Färg: Svart

Läs mer Läs mindre
Läs mer Läs mindre

Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här