4.6 på TrustpilotFri frakt över 599 krSnabba leveranser

Hem / Petgood insektsfoder

petgood insektsfoder

För en transparent och mer hållbar djurvärld!

petgood är ett svenskt bolag som erbjuder insektbaserat foder som täcker hela kundens eller kattens näringsbehov. Forskning visar att insektsproteinets kvalitet är i linje med, eller högre än traditionella proteinkällor som exempelvis kyckling. Insektsproteinet är även naturligt fritt från antibiotika som annars används flitigt inom köttindustrin.

petgood kännetecknas av:

Högkvalitativt insektsprotein

Hög smältbarhet

Prebiotika för maghälsa

Insektsprotein är ofta en helt ny proteinkälla och kan därför vara fördelaktig för hundar och katter med känslig mage eller allergier. petgood främjar vidare en god tarmhälsa genom ingredienserna inulin & rödbeta. Fodret är även naturligt glutenfritt.

petgood används av flera ledande kennlar, däribland Kustmarken som föder upp ledarhundar, polishundar och hundar till försvaret

Se alla produkter till hund

Kampanj
-15%

Petgood Insektsbaserat helfoder för vuxna hundar i alla storlekar

212 kr249 kr

Hund

Se alla

petgoods helfoder för vuxna katter passar alla raser och täcker samtliga näringsbehov en vuxen katt har för att vara frisk och välmående. Deras enda animaliska ingrediens är larven av svart soldatfluga. Med denna proteinkälla och andra noggrant utvalda naturliga ingredienser hjälper petgoods insektsbaserade kattfoder också till att förebygga urinvägssjukdomar och minska stress.

Se alla produkter från petgood

Se alla

Vill du också få tips till ditt djur och fina rabatter? Prenumerera på vårt

Nyhetsbrev

Vad är du intresserad av?

Kundservice

+46 8-280740

Pet Pawr Group AB, Linnégatan 89D (ej butik),

115 23 StockholmSweden

kundservice@zoo.se

ZOO.se har några av Europas största djuraffärer och nu med en större veterinärklink och e-handel som levererar hem till dörren i hela Sverige. Vi på ZOO.se håller koll på allt som handlar om djur och djurägare! Med över 30års erfarenhet i branschen så är vi på ZOO.se är stolta över vårt fantastiska team.

2024 © ZOO.se

Välj land:  

Sverige - SEK