Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här

Pet Pocket Aktivitetspel - Hundspel

Pet Pocket Tricky

Aktiveringsspel Pet Pocket Tricky pussel för hundar - Stimulerande aktivitetsleksaker till hund. Tillsammans med Box eller Brix höjer Tricky svårighetsnivån eftersom de två kryssen i mitten har en överlappande placering. Hunden måste därför använda både tänder & tunga för att hitta in till godiset. Läs mer
99 kr Rek.pris 129 kr

Pet Pocket Tricky

Pet Tricky är en extra del till din pet pocket och som används ofta för att länka samman andra Pet-Pockets men kan också användas med enskilda produkter, för att höja svårighetsnivån på din pet pocket. 

Pet-pocket är tillverkade av ett slitstarkt och mjukt material.  Alla deras produkter är gjorda av phthalatfri presenning som även används när man gör knivstoppande slaktarförkläden inom livsmedelsindustrin.

Observera att det finns en risk att hunden kan bita igenom materialet när aktiveringsleksaken inte längre används till aktivering utan som tuggleksak. Därför är det viktigt med en korrekt presentation av produkten så att hunden förstår att den ska lösa olika uppgifter för att få godis och inte tugga sönder produkten. Därför kan vi inte utlova någon garanti för denna hundleksak. 

Se pet pockets youtube kanal för mer insperation om hur du kan bygga ihop den eller öka svårighets nivån på din pet pocket.

Antal i förpackningen: 1st

Läs mer Läs mindre
Läs mer Läs mindre

Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här