Tagga #Zoopunktse på Instagram för att synas här

Pet Pocket Aktivitetsspel - Hundspel Nivå 3

Pet Pocket Jack Level 3

Aktiveringsspel Pet Pocket Jack Level 3 för hundar - Stimulerande aktivitetsleksaker till hund. Med sina tre moduler erbjuder Jack flera kombinationsmöjligheter. Göm godisbitar under tuggbenen & lite mat i foderramen i mitten. Anpassa svårighetsnivån genom att stänga fickorna löst eller hårt. Läs mer
Kampanj
269 kr Rek.pris 429 kr
429 kr Rek.pris 429 kr
Kampanj
269 kr Rek.pris 429 kr
Rek. Pris 429 kr Specialpris 269 kr

Pet Pocket Jack

Med sina tre moduler erbjuder Jack flera kombinationsmöjligheter. Göm godisbitar under tuggbenen och lite mat i foderramen i mitten. Anpassa svårighetsnivån genom att stänga fickorna löst eller hårt.  

Användning:

Du öppnar fickan eller fliken och viker tillbaka den igen så att den omsluter godisbiten. Konceptet bakom Pet-Pocket är lätt för hunden att förstå – men det kan vara en bra idé att hjälpa hunden att komma igång. Ett bra sätt är att sitta på golvet och fylla Pet-Pocket med godisbitar medan hunden ser på. 

Här kan det också vara en bra idé att visa hunden hur man öppnar kardborrefickorna – och eventuellt låta några av fickorna vara löst stängda så att hunden snabbt kan avkoda konceptet. Är din hund väldigt liten kan fickorna vara svåra att öppna – då kan du hjälpa hunden genom att bara stänga kardborrefickan till hälften. 

De olika nivåerna visar varje produkts svårighetsgrad. Några av produkterna kan inkludera flera olika nivåer. Du kan alltid bygga ihop en nivå 1-produkt med en nivå 2- eller 3-produkt för att höja svårighetsnivån.

Nivå 3:
Nivå 3 är för skickliga problemlösare som är bra på att använda nos, tänder och tassar för att lösa olika uppgifter.

Observera: 

Det finns en risk att hunden kan bita igenom materialet när aktiveringsleksaken inte längre används till aktivering utan som tuggleksak. Därför är det viktigt med en korrekt presentation av produkten så att hunden förstår att den ska lösa olika uppgifter för att få godis och inte tugga sönder produkten. Därför kan vi inte utlova någon garanti för denna hundleksak. 

Se pet pockets youtube kanal för mer insperation om hur du kan använda, bygga ihop den eller öka svårighets nivån på din pet pocket

Tagga #Zoopunktse på Instagram för att synas här