Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här

Pet Pocket Aktivitetsspel - Hundspel Nivå 1

Pet Pocket Hugo Level 1

Aktiveringsspel Pet Pocket Hugo Level 1 för hundar - Stimulerande aktivitetsleksaker till hund. Med Hugos fyra dolda fickor under tuggbenen på framsidan kan du själv bestämma svårighetsnivån beroende på hur löst eller hårt du stänger fickorna. Stjärnfickan på baksidan ger hunden en ordentlig utmaning. Läs mer
185 kr Rek.pris 185 kr
185 kr Rek.pris 185 kr
185 kr

Pet Pocket Hugo

Användning:

Du öppnar fickan eller fliken och viker tillbaka den igen så att den omsluter godisbiten. Konceptet bakom Pet-Pocket är lätt för hunden att förstå – men det kan vara en bra idé att hjälpa hunden att komma igång. Ett bra sätt är att sitta på golvet och fylla Pet-Pocket med godisbitar medan hunden ser på. 

Här kan det också vara en bra idé att visa hunden hur man öppnar kardborrefickorna och eventuellt låta några av fickorna vara löst stängda så att hunden snabbt kan avkoda konceptet. Är din hund väldigt liten kan fickorna vara svåra att öppna, då kan du hjälpa hunden genom att bara stänga kardborrefickan till hälften. 

De olika nivåerna visar varje pet pockets svårighetsgrad. Vissa av pet pockets aktiveringsleksaker kan man inkludera flera olika nivåer för att öka svårighetsnivån. Du kan alltid bygga ihop en nivå 1-produkt med en nivå 2- eller 3-produkt för att höja svårighetsnivån. Observera dock att detta inte fungerar för alla pet pocket endast vissa.

Nivå 1:
Nivå 1 är den lättaste nivån. Vi rekommenderar att man börjar här om hunden inte är särskilt van vid att lösa uppgifter.

Finns i färgerna: Röd, Svart & Blå.

Storlek:

Observera: 

Det finns en risk att hunden kan bita igenom materialet när aktiveringsleksaken inte längre används till aktivering utan som tuggleksak. Därför är det viktigt med en korrekt presentation av produkten så att hunden förstår att den ska lösa olika uppgifter för att få godis och inte tugga sönder produkten. Därför kan vi inte utlova någon garanti för denna hundleksak. 

Se pet pockets youtube kanal för mer insperation om hur du kan använda, bygga ihop den eller öka svårighets nivån på din pet pocket.

Läs mer Läs mindre
Läs mer Läs mindre

Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här