Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här

Pet Pocket Aktivitetsspel - Hundspel Nivå 1

Pet Pocket Daisy Level 1

Aktiveringsspel Pet Pocket Daisy Level 1 för hundar - Stimulerande aktivitetsleksaker till hund. Pet-Pockets Daisy stimulerar & aktiverar mentalt genom att hunden behöver riva & slita i aktivitetsleksaken, Daisy har fyra dolda fickor både på fram- baksida så att du själv kan bestämma svårighetsnivån. Läs mer
259 kr Rek.pris 259 kr

Pet Pocket Daisy

Med Daisys fyra dolda fickor under tuggbenen på både fram och baksidan kan du själv bestämma svårighetsnivån beroende på hur löst eller hårt du stänger fickorna. Med en dold ficka i mitten måste hunden använda sina färdigheter för att hitta in till godiset. 

Användning:

Du öppnar fickan eller fliken och viker tillbaka den igen så att den omsluter godisbiten. Konceptet bakom Pet-Pocket är lätt för hunden att förstå – men det kan vara en bra idé att hjälpa hunden att komma igång. Ett bra sätt är att sitta på golvet och fylla Pet-Pocket med godisbitar medan hunden ser på. 

Här kan det också vara en bra idé att visa hunden hur man öppnar kardborrefickorna – och eventuellt låta några av fickorna vara löst stängda så att hunden snabbt kan avkoda konceptet. Är din hund väldigt liten kan fickorna vara svåra att öppna – då kan du hjälpa hunden genom att bara stänga kardborrefickan till hälften. 

De olika nivåerna visar varje produkts svårighetsgrad. Några av produkterna kan inkludera flera olika nivåer. Du kan alltid bygga ihop en nivå 1-produkt med en nivå 2- eller 3-produkt för att höja svårighetsnivån.

Nivå 1:
Nivå 1 är den lättaste nivån. Vi rekommenderar att man börjar här om hunden inte är särskilt van vid att lösa uppgifter.

Observera: 

Det finns en risk att hunden kan bita igenom materialet när aktiveringsleksaken inte längre används till aktivering utan som tuggleksak. Därför är det viktigt med en korrekt presentation av produkten så att hunden förstår att den ska lösa olika uppgifter för att få godis och inte tugga sönder produkten. Därför kan vi inte utlova någon garanti för denna hundleksak. 

Se pet pockets youtube kanal för mer insperation om hur du kan använda, bygga ihop den eller öka svårighets nivån på din pet pocket.

Läs mer Läs mindre
Läs mer Läs mindre

Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här