Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här

Pet Pocket Aktivitetsspel - Hundspel Tillbehör

Pet Pocket Build Bones

Aktiveringsspel Pet Pocket Build Bones för hundar - Stimulerande aktivitetsleksaker till hunden. Bones används ofta för att länka samman andra Pet-Pockets men kan också användas med enskilda produkter för att höja svårighetsnivån. Läs mer
129 kr Rek.pris 129 kr

Pet Pocket Build Bones

Pet Bones är extra delar till din pet pocket och som används ofta för att länka samman andra Pet-Pockets men kan också användas med enskilda produkter, för att höja svårighetsnivån på din pet pocket. 

Pet-pocket är tillverkade av ett slitstarkt och mjukt material.  Alla deras produkter är gjorda av phthalatfri presenning som även används när man gör knivstoppande slaktarförkläden inom livsmedelsindustrin.

Observera att det finns en risk att hunden kan bita igenom materialet när aktiveringsleksaken inte längre används till aktivering utan som tuggleksak. Därför är det viktigt med en korrekt presentation av produkten så att hunden förstår att den ska lösa olika uppgifter för att få godis och inte tugga sönder produkten. Därför kan vi inte utlova någon garanti för denna hundleksak. 

Se pet pockets youtube kanal för mer insperation om hur du kan bygga ihop den eller öka svårighets nivån på din pet pocket.

Antal i förpackningen: 3 st

Läs mer Läs mindre
Läs mer Läs mindre

Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här