Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här

PeeWee Kattlådehus till PeeWeeströ

PeeWee EcoHus Svart/Antracitgrå

PeeWee Kattlåda - Kattlådehus Peewee Kattlåda EcoHus med tak Svart/Antracitgrå 56x39x30cm. PeeWee kattlådor med PeeWeeströ tar bort kisslukten bra, är hygienisk & katten har torra tassar efter toabesöket. PeeWee kattströ är miljövänligare än vanlig kattsand & ekonomisk. PeeWee EcoHus Svart/Antracitgrå Läs mer
Vårt Pris
449 kr (149,67 kr/st) Rek.pris 679 kr
398 kr Rek.pris 570 kr
Rek. Pris 398 kr Specialpris 398 kr

Peewee EcoHus - Kattlådehus

Kattlådan PeeWee EcoMinor med tak är revolutionerande i sin utformning. Den välutvecklade kattlådan underlättar renhållningen efter din katt markant och håller det kontinuerligt rent i och kring kattlådan. Med hjälp av lådans två skikt och tak är kattlådan i princip självrengörande då det översta skiktet där katten utför sina behov hålls rent och fräscht. Direkt när katten kissar försvinner 90 % av urinen ner genom små hål i det översta skiktet och ner i lådans nedersta del. Den överblivna urinen i den översta lådan absorberas av pelletsen som faller sönder och blir till sågspån som även dem faller genom den översta lådans små hål och ner i den understa lådan. Detta gör att det översta skiktet där din katt utför sina behov, krafsar och gräver alltid är torrt och rent. Du behöver endast tömma den understa lådan med jämna mellanrum vilket gör att den friska doften av gran är det enda som återstår. 

PeeWees kattlåda kräver endast 2 cm träpellets som håller länge. Kattlådan finns i två färger och är älskar av såväl katter som kattägare. 

Storlek: 56 x 39 x 38cm

Färg: Svart & Antracit Grå

Läs mer Läs mindre
Läs mer Läs mindre

Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här