Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här

Hurtta Löptikskydd Hundtrosa Svart

Hurtta Breezy Pants Black

Hurtta Breezy Pants löpbyxor i svart. Klassiskt löpskydd med band. Skyddstrosor till löptikar. Avsett att användas som skydd inomhus under tikars löptid. Välsittande & bekväma tikbyxor skyddar hemmets ytor & textilier från fläckar under löptiden. Tillverkad i ett flexibelt och mjukt material, som formas väl efter hundens kropp. Enkel fästning med spänne. Justerbart, flexibelt midjeband som håller byxan på plats. Användning av tikskyddet tillsammans med ett engångstrosskydd rekommenderas. Läs mer
Utförsäljning
118 kr Rek.pris 169 kr
Utförsäljning
118 kr Rek.pris 169 kr
Utförsäljning
118 kr Rek.pris 169 kr
Utförsäljning
118 kr Rek.pris 169 kr
Utförsäljning
118 kr Rek.pris 169 kr
169 kr Rek.pris 169 kr
Rek. Pris 169 kr Specialpris 118 kr

Outdoors Breezy XXS-XL

Tikskydd att sätta runt hundens midja och bakdel för att hindra att löptiken lämnar blodfläckar inomhus. Hjälpmedel för att hindra att tikhunden smutsar ner. Löptiksskyddet är tillverkat i ett mjukt material som formas väl efter kroppen och inte skaver på hundens hud. Genom att komlettera löptrosan med en binda eller ett trosskydd på insidan så samlas löpet upp utan att man behöver tvätta skyddet efter varje användning. Tiktrosor kan också användas som kisskydd för tikar som inte kan hålla tätt eller som gärna markerar. Löptiksbyxan är avsedd för användning inomhus där det skyddar hemmets ytor och textilier från tikhundens löp. Produkten kan också rädda dig från genanta situationer då du besöker vänner. Justerbart och flexibelt midjeband som håller löpskyddet på plats och enkel fästning med metallspänne.

Löptikskyddet ersätter inte behovet för hunden att bli rastad ute på promenad. Glöm inte ta av skyddet när ni ska gå ut!

Finns i storlek XXS-XL. För att hitta rätt storlek till just din hund, se Hurttas storlekstabell eller kom in till oss på Zoo.se så hjälper vi dig.

Färg: Svart

Storlek Ställbar midja
XXS 27-35 cm
XS 32-40 cm
S 38-50 cm
M 42-54 cm
L 50-62 cm
XL 54-70 cm
XXL 56-80 cm
Läs mer Läs mindre
Läs mer Läs mindre

Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här