Om Zoo.se
Europas största djuraffärer, veterinärklink och e-handel
ZOO.se har några av Europas största djuraffärer och nu med en större veterinärklink och e-handel som levererar hem till dörren i hela Sverige.

Vi på ZOO.se håller koll på allt som handlar om djur och djurägare!

- Över 30års erfarenhet i branschen!

- Vi på ZOO.se är stolta över vårt fantastiska team.

- Vi vill erbjuda er professionell service, dela med oss av vår kunskap och erfarenheter.

- Snabba leveraser och ett stort lager som vi kan levererar vi ut till hela Sverige!

- Över 550 varumärken till rätt priser!

Ni hittar våra fysiska butiker:

ZOO.se Hälla, Västerås 2700kvm

ZOO.se Bromma blocks, Stockholm 2000kvm

ZOO.se Sicka Köpkvarter, Stockholm 1800kvm

ZOO.se Fältöversten, Stockholm City 500kvm

Vi hjälper dig alltid att hitta rätt, oavsett om det handlar om din hund, katt eller andra husdjur. Våra butiker har söta djur och en stor akvarieavdelning med ett brett sortiment av djur, burar, fiskar, akvarium, foder och alla tillbehör.

Här välkomnas ni av kunnig personal alla med olika djurintressen allt ifrån hunduppfödare, hundförare, foderspecialister, djurvårdare, veterinärer, kattuppfödare, djursjukvårdare, herpetologer, specialister inom smådjur och akvaristik, mm.

Zoo.se med över 30 år i branschen vill erbjuda kunder bra priser och den bästa servicen vi kan. Därför är vi stolta över vår fina personal som innehar ett brett kunnande, olika specialiseringar och utbildningar. Och vi hoppas att våran fantastiska och glada kassapersonal ser till att ni lämnar butiken med det ni behöver och ett leende på läpparna.

Sortimentet är noggrant utvalt för att täcka det mesta inom branschen och vi på Zoo.se har en tanke bakom varje produkt. Sammanlagt har du ca 20.000 unika artiklar att välja på hos oss.

Zoo.se vill att du ska känna dig trygg med att vi alltid arbetar för fantastiskt bra priser, erbjudanden och kampanjer. Vi erbjuder även alltid ett mycket bra och konkurrenskraftigt ordinarie pris hos Zoo.se

Zoo.se är även stolta över vår certifierad för Trygg e-handel. Vi och våra anställda har flera diplom inom alla områden i butiken.

Erfarenhet inom både kirurgi och medicin kan vi erbjuda de flesta ingrepp och behandlingar under tryggt överseende. Vår ansvarige veterinär Jon Palmert tar emot alla typer av sällskapsdjur. Kliniken har generösa öppettider som innefattar även kvällar.

Butiken i Västerås Hälla
Zoo.se i Hälla, Västerås är Zoo.se största butik med fantastiskt sortiment på 2700 kvadratmeter fylld med foder och tillbehör, lyxiga bäddar, över 400 olika varumärken, veterinärfoder, smådjursdjuravdelning, uppställda hundburar, akvarieavdelning.

• Stort nytt unikt utbud
• Det lilla extra och unika internationellt sortiment
• Erbjuder samma pris som butiken i bromma och vår ehandel
• Gratis parkering direkt utanför som även är handikappanpassat.
• Kunnig och hjälpsam personal
• Generösa öppettider!

Butiken i Bromma Blocks
Ett besök hos Zoo.se i Bromma Blocks är en upplevelse i sig! I djurrummets rymliga burar finns söta smådjur och flera vackra fågelarter. På reptilavdelningen finns exotiska ödlor och sköldpaddor. Zoo.se har även en enorma akvarieavdelning som rymmer mängder med fisk för både söt- och saltvatten som du inte får missa!

Passa också på att väga din hund eller katt på våra vågar som finns både i butiken och i vår veterinärklinik och få gratis foderrådgivning av Zoo.se’s kunniga personal! Hos oss handlar du alla dina djurtillbehör och foder till de rätta priserna.

• Mycket stort utbud – över 20 000 artiklar!
• Det lilla extra och unika – vi får hela tiden in nyheter.
• Gratis parkering direkt utanför och handikappanpassat.
• Kunnig och hjälpsam personal
• Generösa öppettider - Öppet 365 dagar om året!

Veterinärkliniken i Bromma Blocks
Vår egen veterinärklinik med fokus på djurens bästa.

Hos oss blir ni och era djur mottagna med kunskap, engagemang och omtanke. Här erbjuds ni veterinärvård av högsta kvalitet utan poliklinikavgifter.

Med erfarenhet inom både kirurgi och medicin kan vi erbjuda de flesta ingrepp och behandlingar under tryggt överseende. Vår ansvarige veterinär Jon Palmert tar emot alla typer av sällskapsdjur med generösa öppettider som innefattar kvällar.

Kliniken ligger i Zoo.se’ s lokaler i Bromma Blocks. Varmt välkomna hit!

Butiken i Sickla Köpkvarter
Zoo.se i Sickla Köpkvarter är en av vår butiker med ett unikt sortiment samt nya varumärken för oss på Zoo.se . Butiken är på 1500 kvadratmeter fylld med lyxiga bäddar, snygga klösmöbler, nya varumärken på smådjur- & fågelavdelningen, veterinärfoder, uppställda hundburar, akvarieavdelning samt reptilavdelning mm.

• Stort nytt unikt utbud
• Det lilla extra och unika internationellt sortiment
• Erbjuder samma pris som butiken i bromma och vår ehandel
• Gratis parkering i tre timmar direkt utanför som även är handikappanpassat.
• Kunnig och hjälpsam personal
• Generösa öppettider!

Butiken i Fältöversten
Zoo.se i Fältöversten är vår nya butik med ett unikt sortiment samt nya varumärken för oss på Zoo.se . Butiken är på 500 kvadratmeter fylld med lyxiga bäddar, nya varumärken, veterinärfoder, uppställda hundburar, akvarieavdelning.

• Zoo.se storsäljare
• Fältöversten har även ett eget unikt internationellt sortiment
• Erbjuder samma pris som i våra andra butiker och vår ehandel
• Kunnig och hjälpsam personal