Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här

JBL Fiskfoder - Stora Akvariefiskar 10-20cm

JBL NovoGrand Main Food for Large Aquarium Fish

Storflingfoder speciell fiskmat som är annpassat för dig som har större akvariefiskar både i sammansättning & storlek på flingorna, JBL NovoGrand fiskfoder används som huvudfoder & dagligen. Flingfoder för akvariefiskar från 10 till 25 cm längd. Läs mer
169 kr 1 056,25 kr/kg Rek.pris 229 kr

JBL NovoGrand 1L - Flingfoder

Flingfodret NovoGrand kommer från JBL och är speciellt anpassat för akvariefiskar av lite större storlekar, mellan 10-25 cm  långa. Foderflingor är ett vanligt och traditionellt sätt att utfodra akvariefisk på och det är ett val fodertyp som passar de flesta arter. Detta flingfoder avger ej rester som påverkar vattnets klarhet och lägger sig vid utfodring på vattnets yta. Flingorna har ett optimalt förhållande mellan protein och fett samt innehåller inget fiskmjöl. Halten av fosfor är noga avvägt i dessa flingor för att reducera algproduktionen och optimal tillväxt hos dina fiskar.

Förpackningen innehåller 1000 ml flingfoder med en vikt på 160 g.

Storlek: 1 liter

Innehåll: Fisk och biprodukter från fisk, spannmål, blötdjur och kräftdjur, vegetabiliska biprodukter, grönsaker, vegetabiliska proteiner, jäst, ägg och äggprodukter, alger, färgning (E124, E172, E161, E132), antioxidanter (E306) samt vitaminer.

Råprotein (43,0 %)

Råfett (8,3 %)

Växttråd (1,9 %)

Råaska (8,1 %)

Läs mer Läs mindre
Läs mer Läs mindre

Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här