Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här

JBL Fiskmat - Flingfoder Yngel & Småfiskar

JBL NovoBea Complete Food for Small Fish & Fry

Speciellt annpassas fiskmat för akvariefiskar som har svårt eller är för små för att äta fiskfoder av normal storlek JNL NovoBea fiskfoder passar även bra till yngel som har vuxit till sig lite. Flingfoder. Läs mer
59 kr 2 107,14 kr/kg Rek.pris 79 kr
59 kr

JBL NovoBea - Fisk Flingfoder

JBLs NovoBea foder består av flingor som är anpassade för guppy och andra mindre akvariefiskar mellan 1-5 cm i storlek. Flingfodret består av 52 olika ingredienser i 7 olika typer av flakes för en variationsrik diet för din akvariefisk. Flingfodret är ett klassiskt val då det gäller utfodring av akvariefisk. Som alltid gäller att vara sparsam med mängden fiskmat vid utfodring så att man inte orsakar övergödning i tanken.

Storlek: 100 ml

Innehållet av fosfor i detta fiskfoder är noga avvägt för att motverka algtillväxt samt bidra till en optimal tillväxt av din fisk. Vitamin E ingår naturligt och agerar som antioxidant (E306).

Burken från JBL innehåller 100 ml fiskmat med en vikt av 28 gram.

Analys: Råprotein (43,0 %), Råfett  (8,3 %), Växttråd (1,9 %) & Råaska (8,1 %)

Innehåll: fisk och fiskbiprodukter, spannmål, blötdjur och kräftdjur, Vegetabiliska biprodukter, Vegetabiliska proteiner, Jäst, Ägg och äggprodukter, Alger, Grönsaker, E161j, Färgämnen (E124, E172, E132), antioxidanter (E306) och vitaminer.

Läs mer Läs mindre
Läs mer Läs mindre

Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här