Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här

Non-Stop Dogwear Nyttig Vit fiskolja - Hundar & Katter

Non-Stop White Fish Omega 3 Oil Single

Vit fiskolja en näringsolja för hundar & katter som säkerställer en hög standrad istället för laxolja. Fiskoljan har positiv effekt på djurens päls, hud, klor, tassar, leder, hjärtat. Antiinflammatorisk samt missfärgar inte hundens päls- Omega-3, 6 och 9 - med viktiga fettsyrorna EPA och DHA. Non-Stop White Fish Omega 3 Oil Single fiskolja fodertillskott. Tillsatsfri produkt baserat på ren olja från vit djupvattensfisk, främst anjovis. Läs mer
129 kr Rek.pris 159 kr
199 kr Rek.pris 219 kr
129 kr

Non-Stop White Fish Omega 3 Oil Single - Fiskolja för hund

Fiskolja för hund, baserat på ren olja från vit djupvattens fisk. Tillskottet kan ha en positiv effekt på hundens päls, klor, tassar, leder och organ.

Non-stop dogwear White Fish Omega-3 är en tillsatsfri produkt baserad på ren olja från vit djupvatten fisk, främst ansjovis. Non-Stop använder denna olja (18/12 olja) på grund av den höga Omega-3, speciellt de två viktiga fettsyrorna EPA och DHA. Omega-3-nivån i fisk är beror av dess kost, eftersom fisken inte producerar mycket själv. Vilda fiskar äter vad som är naturligt för en fisk att äta, vilket resulterar i höga halter av EPA och DHA.

Vit fisk missfärgar inte hundens päls, som man kan uppleva med Omega-3 baserat på röd fisk.

Oljan tappas och testas i Norge för att säkerställa hög kvalitet och för att säkerställa att hunden får en fräsch produkt som inte är härsknad. Tappnings processen görs på ett sätt som garanterar en lång hållbarhet.

Det har dokumenterats genom forskning att en hög nivå av både EPA och DHA kan ha en positiv effekt på hjärtat *, medan en hög nivå av DHA ger en positiv effekt på syn och hjärnan **. Det är därför det är bra att se till att hunden får regelbundet Omega-3. Andra effekter Omega-3 kan ha för hunden är en mjukare päls, friskare hud, starkare klor, tassar och leder. Den kan också vara anti inflammatorisk.

Non-Stop har gjort vår White Fish Omega-3 i två storlekar så att Non-Stop har produkter för både stora och små hundar. Flaskan är genomskinlig med UV-filter, för att säkerställa att oljan inte kommer att härskna i normalt ljus. Non-Stop använder en pumpflaska så att du enkelt kan veta hur mycket att ge till hunden utan att behöva mäta med ett mått.

Jämförelse av olika Omega-3 ***
  Non-Stop Omega 3 Ren Laxolja Omega 3 (odlad) Krill Omega 3 Val omega 3
Innehåll Omega 3 % 37 15 20 12
Innehåll EPA % 18 3 10 2,9
Innehåll DHA % 12 4 5,5 3,8
Innehåll Omega 6 % 3 10 2 2,3
Innehåll Omega 9 % 0 30 0 0

* EPA och DHA bidrar till hjärtats normala funktion. Den fördelaktiga effekten uppnås genom ett dagligt intag av 250 mg EPA & DHA.

** DHA bidrar till att upprätthålla en normal hjärnfunksion och normalt syn. Den fördelaktiga effekten uppnås genom ett dagligt intag av 250 mg DHA.

*** Hänvisat innehåll är baserat på innehållsdeklaration från utvalda produkter på marknaden. Reservationer att andra produkter kan ha olika värden.

Läs mer Läs mindre
Läs mer Läs mindre

Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här