Tagga #Zoopunktse på Instagram för att synas här

Non-Stop Dogwear Dragbälte - Skonsamt Löpbälte

Non-Stop Dogwear Trekking Belt

Mångsidigt dragbälte från Non Stop med mjuk vadderad insida. Träningsbältet passar perfekt för utomhusaktiviteter såsom jogging, vandring & skidåkning. Bältet har en praktisk krok & ögla på framsidan för fäste av koppel eller lina. Non-Stop Dogwear Trekking Belt Läs mer
595 kr Rek.pris 799 kr
595 kr

Non-Stop Dogwear Trekking Belt - Midjebälte för hund

Traditionellt midjebälte som kan användas för exempelvis skidåkning, jogging eller fjällvandring. Har du en hund som drar i kopplet gör det din promenad mycket behagligare då dragkraften fördelas. Hundar älskar att vara aktiva men för människor kan det vara en kamp att handskas med hundar som drar i kopplet. Genom att istället koppla hunden i ett midjebälte kan frustrationen lätt bli något positivt istället. Hundbältet har en bred och bra vaddering i ryggen och två benremmar som håller bältet på plats på höfterna vilket ger bra stöd och support för dig som går med hunden, och är skonsamt mot ryggen jämfört med att hålla hundkopplet i handen. Hunden blir dessutom lättare att kontrollera samtidigt som du får draghjälp. 

Non-Stop Dogwear Trekking Belt finns i två storlekar och har justerbar midja och benremmar som är avtagbara om du föredrar att använda hundbältet utan. Bältet har också reflekterande logo och reflekterande ränder för ökad synlighet i mörker.

Vattentålig skumkärna.

Tätvävd nylon.

Starka spännen.

Nylonband.

Två extra fästpunkter - Kan fästa lättare saker, som koppel, bajspåsar i de två öglorna. klarar upp till 0,5kg. 

Benremmar - Justerbara benremmar håller bältet på plats. De kan tas bort om man inte vill använda dom.

Reflekterande material - Reflekterande logo och ränder för ökad synlighet i mörker. 

Öppenkrok med D-ring - Kopplet dras igenom D-ringen innan den fästs på den öppna kroken. Fäst inte kopplet i enbart D-ringen, det är den inte designad för.

Sizeomkrets runt midjan
S 74-85 cm
M 85-138 cm
Läs mer Läs mindre
Läs mer Läs mindre

Tagga #Zoopunktse på Instagram för att synas här