Tagga #Zoopunktse på Instagram för att synas här

Non-Stop Dogwear Hundoverall - Snöoverall Tikhund

Non-Stop Dogwear Protector Snow, Female

Heltäckande snöoverall - hundoverall för tikar - Non-Stop Protector Snow female helkroppskydd i tunt & elastiskt tyg som skyddar hundar vid aktivitet med snö, is, kyla & vind. Heltäckande dräkt för tikhundar som ska sitta tajt & benen ska inte vara för långa. Reflekerande söm fram & logotyp-tryck. Öppning på ryggen. Det elastiska tyget ger hunden stor rörelsefrihet & är idealisk för användning i fjällen eller arktiska spår. Inte i skog & miljöer där overallen kan rivas sönder. Non-Stop Dogwear Protector Snow Female Läs mer
Kampanj
595 kr Rek.pris 799 kr
Kampanj
595 kr Rek.pris 799 kr
Kampanj
595 kr Rek.pris 799 kr
Kampanj
595 kr Rek.pris 799 kr
Kampanj
595 kr Rek.pris 799 kr
Rek. Pris 695 kr Specialpris 595 kr

Non-Stop Protector Snow Female - Snödräkt för tikhundar

Heltäckande dräkt i tunt och elastiskt tyg som skyddar hundar vid aktivitet med snö, is, kyla och vind. Overallen är figurformad och ska sitta tätt/tight om kroppen, det elastiska tyget ger hunden stor rörelsefrihet och är idealisk för användning på vandring i bergen eller skidtur på arktiska spår. Hundoverallen ska inte användas i skog och liknande, då kommer tyget rivas sönder och spricka. 

Dräkten ska smita åt/sitta hårt på hundens kropp och benen ska inte vara för långa. Eftersom varje hund har olika anatomi är det möjligt att justera öppningen bak på Protector Snow. Detta görs enkelt genom att klippa ner tyget till en av flera insatta sömmar. Den kan helt utvidgas med 5 cm.

Protector Snow finns i två varianter, för tikar som går längre ner på magen och för hanar som inte kan ha lika lång magdel. Orange färg och reflekterande ränder gör dräkten otroligt synlig.

Reflekerande söm framtill. Reflekterande logotyptryck. Öppning med kardborreband på ryggen. 

SizeRygglängd
XXS 44 cm
XS 46 cm
S 48 cm
M 51 cm
L 54 cm
XL 57 cm
Läs mer Läs mindre
Läs mer Läs mindre

Tagga #Zoopunktse på Instagram för att synas här