Tagga #Zoopunktse på Instagram för att synas här

Non-Stop Dogwear Träningsbälte - Aktiva Hundägare

Non-Stop Dogwear Ferd Belt

Träningsbälte för aktiva hunägare - Ferd belt från Non Stop är gjort för hundägare som spenderar mycket tid med sin hund ute i naturen i krävande väder och expeditioner där du behöver mer än ett traditionellt bälte. Läs mer
899 kr Rek.pris 999 kr
899 kr Rek.pris 999 kr
899 kr Rek.pris 999 kr
899 kr

Non-Stop Ferd Belt - Midjebälte till hund

Midjebälte för hundägare som spenderar mycket tid ute i naturen och krävande väder med sin hund, på expeditioner där du behöver mer än ett traditionellt hundbälte. Genomtänkt och mycket tekniskt midjebälte med format skum för att säkerställa en perfekt passform runt höfterna och fördela dragkraften ergonomiskt. Ett extremt robust hundbälte med hypalonförstärkt tyg, aluminiumspännen, två D-ringar i stål på varje sida för att kunna fästa en pulka och ett fast koppelfäste med en låsbar karbinhake på framsidan för att fästa hundens koppel.

Non-Stop Ferd Belt tillverkad för att klara av de allra tuffaste och krävande förhållandena och äventyren, med flera öglor där du enkelt kan fästa extra krokar, koppel, snören med mera. Spännsystemet är extremt hållbart men också snabbt att låsa upp. Du kan ta bort remmarna inom några sekunder, men de kommer att klara av mycket kraft när det behövs. Lera och is är inget problem för de nya spännena. Midjebältets uppbyggnad är av senaste tekniken och av hög kvalitet, för det perfekta bältet för äventyr utan några designkompromisser. 

Kan kompletteras med den valfria bältesväskan Belt Bag som har en extra ficka och dryckhållare. Lätt att fästa och ta bort. 

Utrustad med kraftiga pulkafästen på sidan så du kan ansluta din pulka, barnsläde eller vad ditt äventyr behöver. 

Lättviktskarbinhake med twist lock kan öppnas väldigt lätt men också hållas stängd på säkert sätt utan att öppnas av misstag. 

Läs mer Läs mindre
Läs mer Läs mindre

Tagga #Zoopunktse på Instagram för att synas här