Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här

Non-Stop Dogwear Dragbälte - Skonsamt Löpbälte

Non-Stop Dogwear CaniX Belt - Running Belt

Hundbälte för professionell löpning. Det helt nya CaniX Bältet gör din löpning med hunden till en ny upplevelse. Joggingbältets unika konstruktion ger maximal stöd för ryggen, vilket hjälper till att bibehålla en hälsosam löpstil. Bältet är tillverkat i enlighet med rikt linjerna för professionell löpning. Non-stopdogwear CaniX bälte har utvecklats med några av de bästa idrottare i canicross för löpning på alla nivåer. Läs mer
Vårt Pris
695 kr Rek.pris 849 kr
Kampanj
595 kr Rek.pris 849 kr
Vårt Pris
695 kr Rek.pris 849 kr
Rek. Pris 795 kr Specialpris 595 kr

Non-Stop CaniX Belt Running Belt - Joggingbälte för hund

Gör löpningen med din fyrbenta vän till en ny upplevelse med CaniX Bältet. Maximalt stöd för ryggen tack vare unik konstruktion som hjälper till att bibehålla en hälsosam löpstil, som är viktigt för din hälsa men också din prestation. Non-Stop CaniX Belt har utvecklats tillsammans med några av de bästa idrottare i canicross för löpning och racing på alla nivåer och har tillverkats i enlighet med riktlinjerna för professionell löpning. 

Ventilerande mesh gör det bekvämt att använda CaniX joggingbältet i alla temperaturer.

Bältets lätta aluminiumspännen är tåliga och går snabbt att låsa upp under alla förhållanden, lera eller is är inga problem. Det innovativa mesh-materialet är både slitstarkt och ventilerande. Det tillåter temperatur reglering och ventilation av kroppen. Spänne-systemet är extremt slitstarkt och lätt att låsa upp. Du kan ta bort remmarna inom några sekunder, men de kommer att hålla en hel del kraft när det behövs. 

CaniX Belt har en glidande karbinhake vilket gör det lättare för dig att vara synkad med din hund. Glidande lås-karbin gör det lättare för dig att hålla balansen, även om din hund inte drar rakt. Tillåter upp till två Bungee koppel. Du kan välja att låsa karbinhaken genom att vrida skruven. Eftersom karbinhaken är lätt, kommer den inte studsa när du springer. Karbinhake i aluminium klarar 4 kilonewton - den är testad genom att dra en bil!

Non-Stop CaniX Belt är superlätt och väger bara 280 gram i storlek medium vilket gör att det robusta bältet knappt är märkbart för bärare, och finns i två mycket justerbara storlekar: Small och Medium. Hitta den perfekta pass formen för dig genom att justera bältet. Du kan justera midjan och benremmarna. Utöver detta kan du också justera längden på banden mellan de två delarna av bältet för att passa dig och din önskade drag punkt. 

Spandexfickan baktill på hundbältet rymmer din telefon, nycklar eller ett mellanmål. Elastisk ficka i ryggen gör det enkelt att förvara personliga föremål när du springer.

Bältet levereras med en lås-karbinhake som standard fästpunkt för ditt Bungee koppel.

Hypalon förstärkningar. Nylonväv. 3M reflekterande. 

Läs mer Läs mindre
Läs mer Läs mindre

Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här