Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här

Nobby Hundleksak Gummiring Hållbar

Nobby Thermo Plastic Rubber Toy Flexible Ring

Rolig hundleksak formad som en ring för hunden & valpen. Tåligare tuggleksak som passar bra att använda till hundar & valpar på träningsplanen & hemma i vardagsrummet eller till kamplekar. Leksaken är utan pip. Nobby Thermo Plastic Rubber Toy Flexible Ring. Läs mer
79 kr Rek.pris 89 kr

Nobby TPR-Gummi Ring - Fytande Hundleksak 

Nobbys gummiring är en flexibel tandvårdande leksak gjord i TPR-Gummi. Gummiringen är av ett robust material och är exemplarisk för kamp och drag lekar, som passar de flesta hundar. Flexibel tuggleksak i "flätat" utseende som hjälper till att rengöra tänderna.

Nobbys aktiveringsleksak för hunden är perfekt då du vill ge den en möjlighet att roa sig själv en stund. Varför inte sätta din hund i sysselsättning medan du hinner med annat eller varför inte låta hunden träna hjärnan på egen hand.

Alla hundar oavsett ålder eller ras behöver mental aktivering. De flesta hundar brukar tycka att aktiveringsleksaker är toppen och det stärker banden mellan hund och ägare.

De många fördelarna med hundleksaker i latex och gummi är bl.a. att de är tåliga och klarar lite hårdare tag och därmed har en längre livslängd.

Om olyckan skulle vara framme, så är det skonsamt för hundens mage och kommer därmed ut den naturliga vägen. TPR-gummi (Thermo Plastic Rubber) är ett spännande och tåligt material som uppskattas mycket av de flesta hundar.

  • Tandvårdande
  • Aktiveringsleksak för hundar
  • Robust och lång livslängd
  • Masserar tandköttet
  • Flyter
  • Pipljud
Färg: Orange
 
Mått: 14,5 cm
 
Material: Thermo Plastic Rubber


Läs mer Läs mindre
Läs mer Läs mindre

Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här