Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här

Nobby Hundleksak Aktivitetsboll Gummi

Nobby Thermo Plastic Rubber Toy Flexible Ball

Rolig aktiveringsleksak för hundar & valpar. Tåligare aktivitetsboll i termoplastiskt gummi som kan fyllas med hundens & valpens favorithundgodis eller torrfoder. Leksaken är utan pip. Nobby Thermo Plastic Rubber Toy Flexible Ball. Läs mer
89 kr Rek.pris 100 kr

Nobby TPR-Gummi Snack Ball - Hundleksak 

Nobbys snackboll i gummi för den lite mindre hunden. Tuggvänlig aktivitetsboll som kan fyllas med både foder eller godis som hunden tycker om. Låt din hund t.ex. rulla bollen med nosen eller tassen för att få ut godiset eller fodret. Justerbar öppning som anpassas efter storlek på foderbitarna och svårighetsgrad. Passar både till små och mellanstora hundar.

Nobbys aktiveringsboll för hunden, är perfekt då du vill ge den en möjlighet att roa sig själv en stund. Varför inte sätta din hund i sysselsättning medan du hinner med annat eller varför inte låta hunden träna hjärnan på egen hand.

Alla hundar oavsett ålder eller ras behöver mental aktivering. De flesta hundar brukar tycka att snackbollen är toppen.

Bollen är en tålig aktiveringsboll med godishål. Om din hund har lätt att gå upp i vikt så går det lika bra att använda hundens mat istället för godis.

De många fördelarna med hundleksaker i latex och gummi är bl.a. att de är tåliga och klarar lite hårdare tag och därmed har en längre livslängd.

Om olyckan skulle vara framme, så är det skonsamt för hundens mage och kommer därmed ut den naturliga vägen. TPR-gummi (Thermo Plastic Rubber) ett spännande och tåligt material som uppskattas mycket av de flesta hundar.

  • Aktiveringsboll för hundar
  • Tyst genom mjukt material
  • Lämplig för torrfoder och snacks

Färg: Blå

Mått: 8 cm

Material. TPR-Gummi


Läs mer Läs mindre
Läs mer Läs mindre

Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här