Tagga #Zoopunktse på Instagram för att synas här

Nina Ottosson Aktivitetsspel - Hundspel Nivå 3

Nina Ottosson Dog Worker Komposit

Aktiveringsspel Worker för hundar -Dog Worker från Nina Ottosson är ett hundspel med alla svårighetsgrader du bestämmer. Nina Ottossons Dog Worker aktiveringsleksaker utvecklar din hunds intelligens, luktsinne & instinkter. Nina Ottosson spännande aktivitetsspel för alla hundar! Läs mer
295 kr Rek.pris 369 kr
295 kr

Nina Ottosson Dog Worker - Nivå 3

Rolig Aktiveringsleksak för hund och katt med flera godisgömmor. Dog Worker underhåller och stimulerar både hund och katt av alla storlekar samt åldrar. Genom att ditt husdjur aktivt får kämpa för att hitta godisarna undviker du oönskade beteenden, motverkar att de blir uttråkade och hjälper till att sysselsätta oroliga hundar. Hundleksaken kan fyllas med både godis och foder. 

Nina Ottossons leksaker finns i olika svårighetsnivåer, denna leksak är ett nivå 3 spel vilket innebär problemlösning i flera steg och är den svåraste nivån.

Rengör med varmt rinnande vatten och milt diskmedel, skölj ordentligt. Inga lösa delar. Spelets inbyggda delar lossnar inte när hunden spelar.

Mått: Diameter 34,5 cm

Höjd: 5 cm

Svårighetsgrad: Nivå: 3

Material: Dog Worker är tillverkad av ett unikt kompositmaterial som har alla fördelar från både trä och plast. Mera slitstark och praktisk än trä, tål väta och är lätt att rengöra, och flisas inte som trä kan göra.

Tagga #Zoopunktse på Instagram för att synas här