Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här

Nina Ottosson Aktivitetsspel - Hundaktivering Nivå 3

Nina Ottosson Dog Worker Composite Brown, Level 3 (Advanced)

Dog Worker Composite avancerad nivå foderaktiveringsspel för hundar med svårighetsgrad 3 från Nina Ottosson by Outward Hound. Lägg godis eller mat i de nedsänkta hålen runt om och under den roterande skivan, samt inuti klossarna genom hålet ovanpå klossen. Låt “vingarna” täcka för de nedsänkta hålen med godis. Låt spelet börja! Ställ ner spelet på golvet och visa hunden hur han ska göra. Hundar är smartare än man tror, man behöver bara lära dem hur de ska göra! Rotera “vingarna” för att variera svårighetsgraden, och visa hunden hur klossarna och den roterande skivan ska flyttas för att komma åt det goda. FROZEN PUZZLE: Blanda lite köttig hundmat eller raw food med vatten, klicka lite i varje nedsänkning, eller lägg en korvbit/godisbit I varje fack och hall på lite vatten. Ställ in spelet i frysen tills det är fryst. Perfekt för energiska hundar, varmt väder eller för en extra lång spelstund. Läs mer
Utförsäljning
239 kr Rek.pris 369 kr

Nina Ottosson Dog Worker - Nivå 3

Rolig Aktiveringsleksak för hund och katt med flera godisgömmor. Dog Worker underhåller och stimulerar både hund och katt av alla storlekar samt åldrar. Genom att ditt husdjur aktivt får kämpa för att hitta godisarna undviker du oönskade beteenden, motverkar att de blir uttråkade och hjälper till att sysselsätta oroliga hundar. Hundleksaken kan fyllas med både godis och foder. 

Nina Ottossons leksaker finns i olika svårighetsnivåer, denna leksak är ett nivå 3 spel vilket innebär problemlösning i flera steg och är den svåraste nivån.

Rengör med varmt rinnande vatten och milt diskmedel, skölj ordentligt. Inga lösa delar. Spelets inbyggda delar lossnar inte när hunden spelar.

Mått: Diameter 34,5 cm

Höjd: 5 cm

Svårighetsgrad: Nivå: 3

Material: Dog Worker är tillverkad av ett unikt kompositmaterial som har alla fördelar från både trä och plast. Mera slitstark och praktisk än trä, tål väta och är lätt att rengöra, och flisas inte som trä kan göra.

Läs mer Läs mindre
Läs mer Läs mindre

Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här