Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här

Nina Ottosson Aktivitetsspel - Hundaktivering Nivå 1

Nina Ottosson Dog Smart Composite Brown, Level 1 (Beginner)

Dog Smart Composite nybörjarnivå foderaktiveringsspel för hundar med svårighetsgrad 1 från Nina Ottosson by Outward Hound. Lägg godis eller mat i alla fack, och täck dem med klossarna. Variera antalet bitar varje gång ni spelar så blir det mer intressant. Var med och visa hunden hur den ska göra. Hundar är smartare än man tror, man behöver bara lära dem hur de ska göra! I början kan du lämna några fack öppna så hunden blir intresserad. Läs mer
199 kr Rek.pris 220 kr

Nina Ottosson Dog Smart Trä - Nivå 1

Ett roligt spel för hundar som gillar att lösa problem, Dog Smart är ett nybörjarspel från Nina Ottosson gjord i trä. Dog smart är en rolig godisgömma som kan användas för alla hundar oavsett ålder, storlek eller ras.

Räknas som Nivå 1 bland Nina Ottossons spel och passar utmärkt för att introducera din hund till pussel och problemlösnings spel. Den lär din hund att skapa ett intresse och förbereder den för nya utmaningar för att sedan prova lite svårare spel.

Användning: Lägg godis eller foder i alla fack, och täck dem med klossarna. Variera sedan antalet godisar eller plats på godisarna under facken för att göra problemlösningen lite svårare. Glöm inte vara med och visa hunden hur den ska göra. Hundar är smartare än man tror, man behöver bara lära dem hur de ska göra! I början kan du lämna några fack öppna så hunden blir intresserad.

Spelet är lätt att rengör med varmt vatten och milt diskmedel, glöm inte skölja noggrant.

Längd: 23 cm

Höjd: 6 cm

Svårighetsgrad: Nivå 1

Material: Dog smart är tillverkad av ett unikt kompositmaterial som har alla fördelar från både trä och plast. Mera slitstark och praktisk än trä, tål väta och är lätt att rengöra, och flisas inte som trä kan göra.
Läs mer Läs mindre
Läs mer Läs mindre

Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här