Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här

Modko Bästa Kattlådan i Världen?

Modko Mod Kat Tan Creme

Bästa kattlådan i världen! Snygg design, cremefärgad låda enkel att göra ren & diskret för katten. Den djupa lådan minskar risken för att sanden ska sprätta utanför! Kattlådan kan vara både snyggl, passa med din inredning & vara en bra toalett för din katt? ModKat kattlåda. Läs mer
1 195 kr Rek.pris 1 795 kr

ModKat Litterbox Creme - Designer Kattlåda

Vad säger att en låda inte kan kombinera form med funktion, matcha din inredning och erbjuda katten det allra bästa. Inte vi. Den prisbelönta ModKat kattlådan är svaret. Den moderna designen passar alla rum, medan den medföljande basen och "tak-tillträdet" ger din katt den integritet som krävs för att uträtta sina behov.

Varje detalj av denna patenterade konstruktion har omsorgsfullt övervägts. Locket fungerar som en dörrmatt som håller dina golv rena från kattsandspill. Det hindrar också hundar och små barn från att komma åt att gräva i lådan.

Medföljer gör en ergonomisk skopa som prydligt hängs på sidan av lådan. Spaden är vinklad för att du ska nå på djupet i lådan. Borsten som sitter på är utmärkt för att sopa rent locket.

Medföljer gör även en återanvändbar och tvättbar "liner" som gör ModKat vänlig mot plånboken och miljön. Du lyfter enkelt ur linern om du vill rengöra lådan eller byta sand. Du kommer aldrig behöva köpa engångs-liners igen!

Tack vare att katten går ner i lådan från taket så kommer sanden att stanna kvar i lådan hur ivrigt katten än gräver. När katten sen hoppar upp på locket igen, ramlar sand som fastnat i kattens tassar tillbaka ner i lådan.

Locket är fäst med gångjärn så du enkelt öppnar lådan för rengöring. Det kan lätt plockas av om du vill lyfta ur linern.

Mått: 41 x 38 x 41 cm

Färg: Beige

Läs mer Läs mindre
Läs mer Läs mindre

Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här