Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här

Lupus Halkfria Hundfällar - Mjuka Kattplädar

Lupus Lupusfäll Antiglid Rosa Fäll med tassar

Kraftig hundfäll med antiglid i rosa med vita tassar en Vetbed av hög kvalitet med den halkfria gummerade baksidan. Hundfällen är i syntet, vilket är ett lämpligt material om hunden är blöt eller om valpen råkar kissa. Halkfri hundfällar passar perfekt för hundburar, valphagar & i bilens baklucka. Läs mer
189 kr Rek.pris 235 kr

Lupusfällen, den oslagbara fällen med anti-halkskydd.
Lupusfällen är den klassiska kraftiga fällen av högsta kvalitet. Lupusfällen kallas också Superfällen, och det med rätta. Det är en av marknadens tjockare fällar och dess tätare väv gör den oslagbar. Tillverkad i syntetmaterial och med gummerad baksida som ger anti-glidfunktion.
Syntetmaterialet är idealiskt för exempelvis våta hundar eller till valplådan eftersom materialet inte suger upp och absorberar vätska. Valparna hålls på så vis torra i valphagen trots kissolyckor. Om Lupusfällen ska användas som just valpfäll rekommenderas att man köper flera fällar så man hela tiden kan ha en på plats medan de andra tvättas.

Lupus hund- och kattfäll är också fantastisk att använda i transportburar, transportväskor samt bil- och flygburar. Den är också perfekt att använda som hundbädd i bilen. Den höga fibertätheten avlastar din hunds vikt vilket motverkar liggsår på ditt djur.

Denna vetbed kan maskintvättas i upp till 60 grader, men 30 grader rekommenderas.

Färg: rosa
Storlek: 75 x 75 cm

Lupusfällen är tillgänglig i storlekarna 75 x 75 cm och 75 x 100 cm och i olika härliga färger eller med tryck.

Läs mer Läs mindre
Läs mer Läs mindre

Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här