Tagga #Zoopunktse på Instagram för att synas här

Lupus Halkfria Hundfällar - Mjuka Kattplädar

Lupus Lupusfäll Antiglid Svart Fäll med tassar

Kraftig svart hundfäll antiglid med vita tassar av hög kvalitet med gummerad baksida -VetBed-fällen är tvättbar med anti-halkskydd så fällen ligger på plats i hundburen. Kraftig fäll i storlekarna 75x75 cm,75x100 cm & 100 x 120 cm till den mycket stora hunden, hög kvalitet med gummerad baksida & hundfällen kan tvättas i 30 grader. Lupusfällen, bra kvalitet, hundfäll perfekt för BIA bädden eller bilburen till hunden.. Läs mer
Kampanj
189 kr Rek.pris 249 kr
299 kr Rek.pris 379 kr
499 kr Rek.pris 669 kr
Rek. Pris 229 kr Specialpris 189 kr

Lupus Fäll för hund svart med tassar

Robust men mjuk Vetbed i svart med tassmönster. Den slitstarka hundfällen från Lupus har tät väv och gummerad baksida för att förhindra glid på golvet och de vurpor som då ofta hör till. Lupus hundfäll är av sytet av hög kvalitet och är helt perfekt för busiga små valpar som kissar när och där de behöver och för alla blöta hundar oavsett pälslängd då materialet i sig inte drar åt sig vätska. Vetbeden är lätt att tvätta och tål upprepade tvättningar i maskin i upp till 60°C.

Fällarna kan med fördel klippas till önskad form och storlek och är ett utmärkt val att ha i valplådan, hundburen, bilburen eller på hundarnas sovplats och passar bra till bäddar från Bia.

Färg: Svart med vitt tassmönster
Material: Polyester, gummi
Tvätt: Upp till 60°C, rekommenderad temperatur är 30°C
Lupusfällen är tillgänglig i storlekarna 75x75cm, 75x100cm och 100x150cm i olika härliga färger eller med söta mönster.

Läs mer Läs mindre
Läs mer Läs mindre

Tagga #Zoopunktse på Instagram för att synas här