Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här

Lupus Halkfria Hundfällar - Mjuka Kattplädar

Lupus Lupusfäll Antiglid Grå Fäll med tassar

Vet bed antiglid - Kraftig extra tjock grå hundfäll med svart tasstryck av hög kvalitet med gummerad baksida. Lupus hundfällen 31 mm tjock i grått med svarta tassar är i syntet, vilket är ett lämpligt material om hunden är blöt eller för små valpar . Lupusfällen passar bra i en hundbur, bilens baksäte, bilbur eller i hundens Bia bädd. Läs mer
199 kr Rek.pris 219 kr
329 kr Rek.pris 362 kr
549 kr Rek.pris 604 kr
199 kr

Lupus Fäll för hund grå med tassar

Robust men mjuk Vetbed i grått med sött tassmönster. Den slitstarka hundfällen från Lupus har tät väv och gummerad baksida för att förhindra glid på golvet och de vurpor som då ofta hör till. Lupus hundfäll är av sytet av hög kvalitet och är helt perfekt för busiga små valpar som kissar när och där de behöver och för alla blöta hundar oavsett pälslängd då materialet i sig inte drar åt sig vätska. Vetbeden är lätt att tvätta och tål upprepade tvättningar i maskin i upp till 60°C.

Fällarna kan med fördel klippas till önskad form och storlek och är ett utmärkt val att ha i valplådan, hundburen, bilburen eller på hundarnas sovplats och passar bra till bäddar från Bia.

Färg: Grå med svart tassmönster
Material: Polyester, gummi
Tvätt: Upp till 60°C, rekommenderad temperatur är 30°C

Lupusfällen är tillgänglig i storlekarna 75x75cm, 75x100cm och 100x150cm i olika härliga färger eller med söta mönster.

Läs mer Läs mindre
Läs mer Läs mindre

Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här