Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här

Lupus Halkfria Hundfällar - Mjuka Kattplädar

Lupus Lupusfäll Antiglid Rosa/Vit tass

Den härliga mjuka rosa Lupusfällen med söta vita tassar som med sin gummerade undersida inte riskerar att halka omkring. Lupus kraftiga hundfäll är av hög kvalitet, slitstark & skön för hunden eller katten att sova på. Lupusfällen går även utmärkt att tvätta i maskin. Läs mer
199 kr Rek.pris 219 kr
199 kr

Lupus Lupusfäll Antiglid Rosa/Vit tass

Lupus klassiska hundfäll är en riktig favorit av högsta kvalitet. Lupusfällen kallas också Superfällen, och det med rätta. Det är en av marknadens tjockaste fällar och dess tätare väv gör den oslagbar för din katt eller hund. Den höga fibertätheten avlastar din hunds eller katts vikt vilket gör underlaget mycket bekvämt och samtidigt motverkar liggsår på ditt djur. Fällen är tillverkad i syntetmaterial och har en gummerad baksida som ger en effektiv anti-glidfunktion. Syntetmaterialet är idealiskt för blöta hundar eller till valpar som kisstränas eftersom det inte suger upp eller absorberar vätska och därför håller valparna torra i valphagen trots kissolyckor. Om Lupusfällen ska användas som just valpfäll rekommenderas att ha två hemma så att en kan vara på plats medan den andra tvättas. Lupus hund- och kattfäll är även justerbar i sin storlek och enkel att ta med sig. Fällen kan klippas i önskvärd storlek och passar därför perfekt i alla typer av transportburar, transportväskor samt bil- och flygburar.

Denna snygga, härliga vetbed har en varm rosa färg med vita tassar, kan tvättas upp till 60 grader men rekommenderas att tvättas i 30 grader. 

Läs mer Läs mindre
Läs mer Läs mindre

Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här