Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här

Lupus Halkfria Hundfällar - Mjuka Kattplädar

Lupus Lupusfäll Antiglid Mintgrön/Vit tass

Hundfäll antiglid - Lupusfällen med sin gummerade undersida som inte åker omkring. Lupus kraftiga hundfäll är av hög kvalitet, slitstark & skön för hund att sova på. Syntetmaterial är lätt att tvätta i maskin & en blöt hund eller valp som råkar kissa på fällen är inget problem. Läs mer
229 kr Rek.pris 249 kr

Lupus Lupusfäll Antiglid Mintgrön/Vit tass 

Lupus klassiska hundfäll är en riktig favorit av högsta kvalitet. Lupusfällen kallas också Superfällen, och det med rätta. Det är en av marknadens tjockaste fällar och dess tätare väv gör den oslagbar för din katt eller hund. Den höga fibertätheten avlastar din hunds eller katts vikt vilket gör underlaget mycket bekvämt och samtidigt motverkar liggsår på ditt djur. Fällen är tillverkad i syntetmaterial och har en gummerad baksida som ger en effektiv anti-glidfunktion. Syntetmaterialet är idealiskt för blöta hundar eller till valpar som kisstränas eftersom det inte suger upp eller absorberar vätska och därför håller valparna torra i valphagen trots kissolyckor. Om Lupusfällen ska användas som just valpfäll rekommenderas att ha två hemma så att en kan vara på plats medan den andra tvättas. Lupus hund- och kattfäll är även justerbar i sin storlek och enkel att ta med sig. Fällen kan klippas i önskvärd storlek och passar därför perfekt i alla typer av transportburar, transportväskor samt bil- och flygburar.

Denna snygga, härliga hundfällen har en mintgrön färg med vita tassar, kan tvättas upp till 60 grader men rekommenderas att tvättas i 30 grader. 

Läs mer Läs mindre
Läs mer Läs mindre

Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här