Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här

Zoo.se Levandefoder Mygglarver Fiskfoder

Vita Mygg - Levande vita mygglarver

Köp levande Vita mygg fiskmat på nätet till dina akvariefiskar! Smakligt lyxigt foder 90ml levande fiskfoder Vita mygglarver. Vi säljer även akvariefiskar & akvarieväxter online till ditt akvarium hos Zoo.se. Bra priser på växter & foder med snabb hemleverans Vita Mygg - Levande vita mygglarver Läs mer
19,90 kr 221,11 kr/kg Rek.pris 35 kr
69 kr 766,67 kr/kg (17,25 kr/st) Rek.pris 140 kr

Levande Vita Mygg

Vita mygglarver tillhör ett av de mest rekommenderade fodren för akvariefiskar som normalt har en storlek på omkring 12 mm. De vita mygglarverna innehåller en hög halt protein samt fettsyror som ger pigga välmående fiskar. Dessa foderdjur kan man utfodra med i riklig mängd och de har förmågan att snabbt acklimatisera sig till det varma akvarievattnet och kan överleva någon vecka. Viktigt att veta är dock att om de går längre tid i akvariet tappar larverna näringsvärdet och de myggor som kommer från de vita mygglarverna sticks ej ifall någon skulle blir färdigutvecklad. Mygglarverna själva är egentligen mera genomskinliga än vita och lever huvudsakligen av små planktoniska kräftdjur.

Att jaga och äta levande föda kan även ses som en viktig berikning för dina fiskar och bidra till ett ökat välmående. Därför kan utfodring med levande föda rekommenderas för den som vill ta del av och observera fiskarnas naturliga jakt- och födosöksbeteende. Detta visas på ett annat sätt, och mera intensivt, än vid utfodring med exempelvis flingor.

Innehåll: 90 ml.

Läs mer Läs mindre
Läs mer Läs mindre

Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här