Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här

KW Trimsten Hund & Katt

KW Trimmsten

Trimmsten från KW hjälper till att hålla pälsen glansig. Poröst material som är strävt, hjälper till att ta bort lösa hårstrån från pälsen. Utmärkt att använda vid fällningsperioder för att minska spridningen av päls. Fungerar utmärkt både till hund & katt. Läs mer
89 kr Rek.pris 100 kr
89 kr

KW Trimsten

KWs trimsten är en mycket populär pälsvårdsartikel hos hund- och kattägare. Den porösa och sträva trimstenen tar bort lösa hårstrån ur pälsen utan att lämna smuliga rester. Stenen är lätt att använda och har blivit en storfavorit både hos vana och nya hund- och kattägare. Trimstenen fungerar särskilt bra för känsliga eller nervösa hundar och katter och dess skonsamma behandling gör den även lämplig för pälsdjur med känslig hud. Med Kws trimsten förvandlas hårborttagningsaktiviteten till en trevlig och skön upplevelse för alla hundar och katter. Trimstenen är ett utomordentligt redskap för regelbunden trimning och borstning av ditt husdjur och har dessutom en vårdande effekt på pälsen. Den tar på ett effektivt sätt bort överflödig päls, lera, smuts och olja och kan både användas enskilt eller tillsammans med andra pälsvårdsartiklar för att ge den extra touchen när du trimmar och borstar din hund eller katt.

Produkten är tillverkad av det populära märket KW som utvecklar pälsverktyg för att förenkla arbetet för dig när du vårdar pälsen på ditt husdjur. 

Mått: 18*16*3 cm

Färg: Svart

Läs mer Läs mindre
Läs mer Läs mindre

Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här