Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här

KW Underullskniv

KW Mars Trimkniv Underull Fin 330

Trimkniv 330 tättandad från KW för fin päls. Med trimknivar så rycker man bort död päls & täckhår från hunden utan att göra någon skada. Mars trimkniv har ett skaft av trä & rostfritt stålblad. Läs mer
249 kr Rek.pris 260 kr
249 kr

Mars Trimkniv Underull Fin 330

Med KWs Mars Trimkniv Underull Fin kan du enkelt ta bort död päls, lösa hårstrån och underull hos din hund eller katt. Det snygga och bekväma trähandtaget underlättar arbetet med att avlägsna päls från ditt husdjur. Trimkniven är mycket tättandad vilket gör den lämplig för såväl de större och mer pälstäta områdena på din hund som de lite känsligare områdena som huvud och nacke. Ullkniven avlägsnar päls och hårstrån på ett skonsamt och effektivt sätt och fungerar bra för att ge en extra finish i pälsborttagningsarbetet. För att maximera resultatet när du vårdar din hunds päls genom trimning och borstning, använd även KWs hundborstar eller trimstenar.

Produkten är tillverkad av det populära märket KW som utvecklar pälsverktyg för att förenkla arbetet för dig när du vårdar pälsen på ditt husdjur. 

Färg: Rostfritt stål

Mått: 26 cm

Läs mer Läs mindre
Läs mer Läs mindre

Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här