Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här

KW Trimkniv Öron

KW Mars Trimmkniv 320

Trimkniv 320 från KW för trimning runt ansiktet, öron & nos. Med trimknivar så rycker man bort död päls, underull & täckhår från hunden utan att skada pälsen. Mars trimkniv har ett skaft av trä & rostfritt stålblad. Perfekt att använda till utställningshundar. Läs mer
249 kr Rek.pris 260 kr
249 kr

Mars Trimkniv 320

Många hundägare kämpar med att få bort död päls och lösa hårstrån från hundens ansikte och i andra känsliga områden. Det snygga och bekväma trähandtaget underlättar arbetet med att avlägsna päls från ditt husdjur. KWs trimkniv 320 är särskilt framtagen för att underlätta pälsvårdsarbetet kring hundars känsliga och svåråtkomliga områden som öron, ansikte och nos. Ullkniven rycker på ett skonsamt sätt bort död päls och lösa hårstrån utan att skada päls eller hud hos din hund. Med hjälp av Mars Trimkniv 320 uppnår du och din hund ett nästintill perfekt resultat och har därför blivit populär hos ägare till utställningshundar. För att maximera resultatet när du vårdar din hunds päls genom trimning och borstning, använd även KWs hundborstar eller trimstenar.

Produkten är tillverkad av det populära märket KW som utvecklar pälsverktyg för att förenkla arbetet för dig när du vårdar pälsen på ditt husdjur.  

Färg: Rostfritt stål med trähandtag

Mått: 26 cm

Läs mer Läs mindre
Läs mer Läs mindre

Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här