Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här

Kong Slitstark Hundleksak m. Flärpar - Apport

Kong Wubba Comet Mix Dog Toy

Kastleksak - Hållbar hundleksak i TPR-gummi & fladdrande svansar i nylon som är perfekt för apporteringslekar. Kong Wubba Comets olika material & lekmöjligheterna stimulerar hunden mentalt. Perfekt för interaktiv lek med hunden. Pipfunktion för extra skojig lek. Kong Wubba Comet Mix Dog Toy Läs mer
139 kr Rek.pris 149 kr
139 kr

Kong Wubba Comet Mix Dog Toy - Hundleksak 

Kong Wubba Comet är ett fantastiskt tillskott till den framgångsrika Kong Wubba-familjen. Kong Wubba Comet består av ett skyddande yttre skal designar för hundar som älskar att tugga och gnaga medan en variation av hållbara texturer lockar hunden till lekfulla och roliga stunder. Den tåliga övre delen av Kong Wubba Comet piper vilket förstärker engagemanget och fladdriga svansar är perfekta för dragkampslekar och apportering. 

Skyddande yttre lager designar för långvariga roliga lekstunder. Varierande textur lockar till aktiva lekar. Hållbar leksak för apportlekar och dragkamper. Långa fladriga svansar är idealiskt för instinkten att ruska, skaka och slita i leksaker. Perfekt både för självständiga lekar och interaktiva leksessioner. 

Kong är världskända för att tillverka hundleksaker av hög kvalitet som klarar tuffa lekar.

Färg: Mixade färger

Läs mer Läs mindre
Läs mer Läs mindre

Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här