Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här

Kong Hundleksak Gummidäck - Tuggleksak

Kong Traxx Dog Toy

Gummidäck - Hållbara bildäck till hunden att bita & slita i. Kong Traxx är robust med flexibelt slitstarkt däck av naturgummi för intensiva tugglekar. Kan fyllas med godsaker Kong är mycket robusta hundleksaker i naturgummi som klarar starka käkar. Kong Traxx Dog Toy Läs mer
159 kr Rek.pris 169 kr
189 kr Rek.pris 189 kr
159 kr

Kong Traxx Rubber Wheel Dog Toy - Slitstark hundleksak

Kong Traxx Rubber Wheel Dog Toy svart, hundleksak i form av ett däck. Passar den lite mindre hunden. En robust och flexibel leksak i naturgummi för intensiva tugglekar. Kan även fyllas med godsaker till hunden. Kong Traxx har en öppning i mitten där den kan fyllas med godbitar som din hund sedan måste lirka ut.

Man kan även fylla leksaken med hundens mat eller mindre ben, råa morötter eller större hundkex som man trycker in så de sitter fast.

Kong Traxx är den perfekta leksaken, den har en ovanlig form och är enkel för hunden att bära. Den höga elasticiteten gör att leksaken hoppar och studsar oberäkneligt och din hund måste vara på språng för att kunna fånga och jaga den. Det är en rolig och hållbar leksak som din hund kommer få mycket glädje av.

En verkligt hållbar och slitstark tuggleksak i form av ett däck som är utformad för att ge din hund en härlig tugg och lekupplevelse. De olika strukturerna på däcket stimulerar dessutom hunden till att tugga, studsar bra och är idealisk för apport och kastlekar.

Kongs Rubber Wheel Svart, är en särskilt attraktiv tuggleksak för hundar. Som alla Kongs produkter kännetecknas denna produkt också av en ytterst god kvalitet. Det hållbara naturgummit håller för kraftigt tuggande. Produkten är särskilt lämplig för hundar som mer än gärna använder sina tänder.

Produkten är gjord av Kongs klassiska gummi och är extremt tålig material. Passar perfekt till hundar som är hårdhänta och gärna biter sönder saker. Tack vare naturgummit är leksaken praktiskt taget oförstörbar.  Detta är verkligen en robust och rolig hundleksak.

Kong är världsledande på tillverka att hundleksaker av hög kvalitet som klarar tuffa lekar.
Tillverkad i USA.

För att undvika att hunden eventuellt skadar sig bör man dock kontrollera produkten regelbundet.

Färg: Svart

Material: Gummi

Läs mer Läs mindre
Läs mer Läs mindre

Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här