Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här

Kong Hållbar Boll Rep & Handtag - Hundleksak

Kong Squeezz Ball with Handle Dog Toy

Leksaksboll - Boll med handtag, KONG Squeezz med rep & handtag är den perfekta aktiveringsleksaken för dig & din hund. Den är tillverkad i hållbart gummi med en försänkt, skyddad pipenhet. KONG Squeezz fungerar lika bra till inom- & utomhuslek! Kong Squeezz Ball with Handle Dog Toy Läs mer
119 kr Rek.pris 139 kr
119 kr

Kong Squeezz Ball with Handle Dog Toy - Hundleksak Gummi & handtag

Kong Squeezz boll med rep och ett handtag i tålig gummi för hund. En hundleksak med dold pip vilket förhindrar att den går sönder när hunden tuggar på leksaken.

Kong Squeezz boll är en interaktiv och rolig hundleksak, extremt hållbar med ett robust rep. Det är enkelt att kasta bollen långt tack vare repet, vilket gör den perfekt för apportering. En boll med inbyggt pipljud och praktiskt handtag. Denna leksak från Kong lämpar sig väl även för drag och kamplekar med hunden. En tålig och mångsidig boll för din hund i gummi.

Det starka repet hålls ihop i mitten av en rörlig mittdel vilket gör konstruktionen perfekt för att kasta så att leksaken flyger särskilt långt. Det pipande ljudet lockar hunden att jaga och springa efter den för att leka.

Kong Squeezz Boll är en särskilt attraktiv tuggleksak för hundar. Som alla Kongs produkter, kännetecknas denna produkt också av en ytterst god kvalitet. Det hållbara naturgummit håller för kraftigt tuggande. Produkten är särskilt lämplig för hundar som mer än gärna använder sina tänder.

Produkten är gjord av Kongs klassiska gummi och är extremt tålig material. Passar perfekt till hundar som är hårdhänta och gärna biter sönder saker.

Kong är världsledande på tillverkning av hundleksaker av hög kvalitet som klarar tuffa lekar.
Tillverkad i USA.

För att undvika att hunden eventuellt skadar sig bör man dock kontrollera produkten regelbundet.

Storlek:

Medium: 26x11,5cm

Large: 33,5x12cm

Färg: Grön

Material: Gummi med rep och handtag

Läs mer Läs mindre
Läs mer Läs mindre

Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här