Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här

Kong Hundleksak Integrerat Pipljud - Apport

Kong Squeezz Ball Dog Toy

Leksaksboll - Pipboll som håller för lite tuffare tag. Flera läckra färger. Kong är mycket robusta hundleksaker som klarar lite starkare käkar. Kong Squeezz Ball av elastisk, hållbar plast med integrerat pipljud, kan fyllas med godbitar. Kong Squeezz Ball Dog Toy Läs mer
69 kr Rek.pris 113 kr
89 kr Rek.pris 103 kr
119 kr Rek.pris 130 kr
69 kr

Kong Squeezz Ball Dog Toy - Pipleksak & godisgömma hundleksak

Kong Squeezz boll är en särskilt attraktiv tuggleksak för hundar. Som alla Kongs produkter, kännetecknas denna hundleksak också av en ytterst god kvalitet. Det hållbara plastmaterialet håller för kraftigt tuggande. Produkten är särskilt lämplig för hundar som mer än gärna använder sina tänder.

En hundleksak med dold pip vilket förhindrar att den går sönder när hunden tuggar på leksaken. Kong Squeezz är mer hållbar än en vanlig pipleksak och fortsätter pipa även om den blir punkterad. Lätt att kasta och greppvänlig för hunden att bära på, dessutom studsar den.

Kong Squeezz boll är en interaktiv hundleksak. En boll med inbyggt pipljud. Denna leksak från Kong lämpar sig väl för kastlekar med hunden. En tålig och mångsidig boll för din hund i plast. Denna hållbar och flexibla Squeezz Ball från Kong är perfekt för din hund att tugga, hämta, studsa och busa med.  Hunden kommer att älska att jaga och springa efter denna hundleksak. Produkten är gjord av Kongs plast och är ett tåligt material. Passar perfekt till hundar som är hårdhänta och gärna biter sönder saker.

Kong är världsledande på tillverkning av hundleksaker av hög kvalitet som klarar tuffa lekar.
Tillverkad i USA.

För att undvika att hunden eventuellt skadar sig bör man dock kontrollera produkten regelbundet.

Färger: Lila, röd, grön eller blå.

Material: Plast

Läs mer Läs mindre
Läs mer Läs mindre

Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här