Tagga #Zoopunktse på Instagram för att synas här

Kong Fyll Hundleksak m. Hundgodis

Kong Quest Star pods Dog Toy

Kong tuggleksak för lätt till måttligt tuggande hundar. Kong Quest Star pods kan fyllas med hundens favoritgodis eller hundmatskulor för att simulera naturliga fodersök beteenden, Kong Quest Star pods aktivera & förlänga belöningstiden för hundarna. Läs mer
59 kr Rek.pris 69 kr
99 kr Rek.pris 130 kr
59 kr

Kong Hundleksak Quest Star pod

Kongs Quest Star pods Small Mix, en rolig tuggleksak för lätt till måttligt tuggande hundar. Hundleksaken kan fyllas med hundens favoritgodis eller hundmatskulor för att simulera ett naturliga fodersök beteenden, Kong Quest Star pods aktiverar och förlänger belöningstiden för hundarna.

Kong Quest är en aktiveringsleksak som är tillverkat i flexibelt gummi. Detta gör att du kan trycka in godis eller mat i leksaken.

Kul leksak för hunden att ha dragkamp med eller bara bära runt på. Gummit masserar hundens tänder och motverkar plackbildning. Perfekt för att bita och dra i.

Gjorda av ett slitstarkt material som håller för lekglada hundar med starka käkar. Leksaken kan hunden både kasta, bära och kampa med.

Kongs Quest Star pods Small Mix är en särskilt attraktiv tuggleksak för hundar. Som alla Kongs produkter, kännetecknas denna produkt också av en ytterst god kvalitet. Det hållbara naturgummit håller för kraftigt tuggande. Produkten är särskilt lämplig för hundar som mer än gärna använder sina tänder.

Produkten är gjord av Kongs klassiska gummi och är ett tåligt material. Passar perfekt till hundar som är hårdhänta och gärna biter sönder saker.

Kong är världsledande på tillverkning av hundleksaker av hög kvalitet som klarar tuffa lekar.
Tillverkad i USA.

För att undvika att hunden eventuellt skadar sig bör man dock kontrollera produkten regelbundet.

Material: Gummi

Tagga #Zoopunktse på Instagram för att synas här