Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här

Kong Fyll Hundleksak m. Hundgodis, Aktivering

Kong Quest Star pods Dog Toy

Aktiveringsstjärna - Kong tuggleksak för lätt till måttligt tuggande hundar. Kong Quest Star pods kan fyllas med hundens favoritgodis eller hundmatskulor för att simulera naturliga fodersök beteenden, Kong Quest Star pods aktivera & förlänga belöningstiden för hundarna. Kong Quest Star pods Dog Toy Läs mer
79 kr Rek.pris 99 kr
79 kr

Kong Quest Star Pods Dog Toy - Aktiverande hundleksak

Kong Quest Star Pods är en flexibel och roande tuggleksak för hund som är bra för lätt till måttlig tuggande hundar. Kong Quest Star Pods kan fyllas med hundens favoritgodis eller hundmatskulor för att simulera naturliga fodersök beteenden, aktiverar och förlänger belöningstiden för hundarna.

En kul hundleksak tillverkat av mjukt gummi, den masserar tandköttet, främjar tandrengöring och bygger upp käkmuskulaturen. Dessutom masserar den tänder och tandkött vilket motverkar plack och bidrar till en bättre munhygien. En rolig och tålig gummileksak för hunden.

Kong Quest Star Pods är en särskilt attraktiv tuggleksak för hundar. Som alla Kongs produkter, kännetecknas denna produkt också av en ytterst god kvalitet. Det hållbara naturgummit håller för kraftigt tuggande. Produkten är särskilt lämplig för hundar som mer än gärna använder sina tänder.

Produkten är gjord av Kongs klassiska gummi och är ett tåligt material. Passar perfekt till hundar som är hårdhänta och gärna biter sönder saker.

Kong är världsledande på tillverkning av hundleksaker av hög kvalitet som klarar tuffa lekar. Tillverkad i USA.

För att undvika att hunden eventuellt skadar sig bör man dock kontrollera produkten regelbundet.

Läs mer Läs mindre
Läs mer Läs mindre

Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här