Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här

Kong Aktiveringsleksak Hund - Fyllningsbar

Kong Quest Foragers Flower Dog Toy

Aktiveringsblomma - Unikt utformad aktiveringsleksak som är bedårande, stimulerande & rolig för hundar. Fyll hundleksaken med hundens favoritgodis eller torrfoder för att simulera naturligt förekommande aktiverande beteenden & förlänga godisstunden eller måltiden. Kong Quest Foragers Flower Dog Toy Läs mer
159 kr Rek.pris 169 kr
529 kr (132,25 kr/st) Rek.pris 636 kr
159 kr

Kong Quest Foragers Flower Dog Toy - Aktiverande hundleksak

Kong Quest Foragers Flower Dog Toy är en flexibel och roande tuggleksak för hund som är bra för lätt till måttlig tuggande hundar. Kong Quest Foragers Flower Dog Toy kan fyllas med hundens favoritgodis eller hundmatskulor för att simulera naturliga fodersök beteenden, aktiverar och förlänger belöningstiden för hundarna.

En kul hundleksak tillverkat av mjukt gummi, den masserar tandköttet, främjar tandrengöring och bygger upp käkmuskulaturen. Dessutom masserar den tänder och tandkött vilket motverkar plack och bidrar till en bättre munhygien. En rolig och tålig gummileksak för hunden.

Kong Quest Foragers Flower Dog Toy är en särskilt attraktiv tuggleksak för hundar. Som alla Kongs produkter, kännetecknas denna produkt också av en ytterst god kvalitet. Det hållbara naturgummit håller för kraftigt tuggande. Produkten är särskilt lämplig för hundar som mer än gärna använder sina tänder.

Produkten är gjord av Kongs klassiska gummi och är ett tåligt material. Passar perfekt till hundar som är hårdhänta och gärna biter sönder saker.

Kong är världsledande på tillverkning av hundleksaker av hög kvalitet som klarar tuffa lekar. Tillverkad i USA.

För att undvika att hunden eventuellt skadar sig bör man dock kontrollera produkten regelbundet.

Läs mer Läs mindre
Läs mer Läs mindre

Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här