Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här

Kong Valp Tuggleksak Gummi - Aktivering

Kong Puppy Rubber Puppy Dog Toy

Kong Classic gummileksak - Rolig leksak som hoppar vilt åt alla håll om man kastar den, men som också är hållbar & tål bitlekar. Mjukare gummi som passar valpen. En av de mest populära hundleksakerna från Kong tillverkad av hållbart naturgummi. Kong Puppy Rubber Dog Toy Läs mer
89 kr Rek.pris 99 kr
99 kr Rek.pris 129 kr
139 kr Rek.pris 159 kr
89 kr

Kong Puppy Rubber Dog Toy - Valpleksak

Kong Puppy Rubber Toys, är en hundleksak tillverkad av extra mjukt gummi och passar utmärkt både för valpar under tandsprickningen samt små hundraser med mindre käkar och bitkraft. Det speciellt utvecklade gummit har inte bara en smärtlindrande effekt det är också en superrolig leksak att jaga och springa efter, eftersom den studsar i oförutsedda riktningar.

Kongs valpleksak stimulerar utvecklingen av käkmusklerna och är dessutom lämplig att användas för belöning i valpens uppfostran.  Den kan även fyllas med godis eller mat. Eller rolig sysselsättning som hunden kan både leka själv och tillsammans med sin ägare. Roligt och stimulerande och håller garanterat din valp sysselsatt en längre tid.

Rolig leksak som hoppar vilt åt alla håll om man kastar den, men som också är hållbar och tål bitlekar.

Kong Puppy Rubber Toys, är en särskilt attraktiv tuggleksak för hundar. Som alla Kongs produkter, kännetecknas denna produkt också av en ytterst god kvalitet. Det hållbara naturgummit håller för kraftigt tuggande. Produkten är särskilt lämplig för hundar som mer än gärna använder sina tänder.

Produkten är gjord av Kongs klassiska gummi och är extremt tålig material. Passar perfekt till hundar som är hårdhänta och gärna biter sönder saker. Tack vare naturgummit är leksaken praktiskt taget oförstörbar.  Detta är verkligen en robust och rolig hundleksak.

Kong är världsledande på tillverkning av hundleksaker av hög kvalitet som klarar tuffa lekar.
Tillverkad i USA.

För att undvika att hunden eventuellt skadar sig bör man dock kontrollera produkten regelbundet.

Kommer i färgerna: Blå eller Rosa

Material: Gummi

Läs mer Läs mindre
Läs mer Läs mindre

Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här