Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här

Kong Pipleksak Av & På Tennisben - Hundleksak

Kong Off/On Squeaker Bone Dog Toy

Tennisben - KONG OFF / ON Squeaker är en hundleksak med en twist - en strömbrytare för tyst lek. Tillverkad av Kong populära AirDog material OFF / ON Squeaker hundleksak ger husse & matte möjlighet att växla squeaker på & av för pipande eller lugn hundlek. Kong Off/On Squeaker Bone Dog Toy Läs mer
Utförsäljning
79 kr Rek.pris 104 kr
Rek. Pris 99 kr Specialpris 79 kr

Kong Off/On Squeaker Bone Dog Toy - Pipleksak Hundleksak

Kong Off/On Squeaker Bone Dog Toy är en hundleksak med en twist - en strömbrytare för tyst lek. Tillverkad av Kongs populära AirDog material. Kong Off/On Squeaker Bone Dog Toy hundleksak ger husse & matte möjlighet att växla squeaker på & av för pipande eller lugn hundlek.

Kong Off/On Squeaker Bone Dog Toy pipleksak med av/på-knapp, 20 cm. Benformad pipleksak med avstängningsknapp som studsar ojämnt vilket är intressant och bibehåller intresset för hundleksaken. Välj mellan högljudd lek med pip och tyst lek utan pip. Två hundleksaker i en!

Kong Off/On Squeaker Bone Dog Toy pipleksak med av/på-knapp påminner om en tennisboll formad som ett hundben och är klädd i ett mjukt material som inte skadar tänderna. Perfekt för apportering.

Osorterade färger.

3 storlekar

Läs mer Läs mindre
Läs mer Läs mindre

Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här