Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här

Kong Hållbar Tuggleksak i Gummi - Aktivering

KONG Extreme Rubber Dog Toys

Gummileksak - Extremt hållbar leksak som passar pefekt för hundar som lyckas bita sönder det mesta. Sätt rep i den eller använd den istället för boll. Unik då Kong studsar oförutsägbart, vilket väcker hundens jaktinstinkt. Kan fyllas med det mesta som din hund gillar. Kong Extreme Rubber Dog Toys Läs mer
89 kr Rek.pris 99 kr
119 kr Rek.pris 140 kr
139 kr Rek.pris 169 kr
199 kr Rek.pris 249 kr
249 kr Rek.pris 289 kr
89 kr

Kong Extreme Rubber Dog Toys - Tålig hundleksak

Kong Extreme Rubber Dog Toys är den extra tåliga versionen av Kong Classic, hundleksaken för de tuffaste lekarna.

Kong Extreme Rubber Dog Toys är tillverkad av det mest hållbara och slitstarka gummit för att klara av hårda lekar med starka kraftfulla hundkäkar. Perfekt för hundar som lyckas bita sönder det mesta. Denna modell är gjord speciellt för stora och mycket stora hundar. 

Extra robust och rolig hundleksak från Kong av naturgummi för maximalt tuggande. Är även idealisk för träning och aktivering. Samtidigt som hunden leker och biter masseras och vårdas tandkött och tänder. Hundleksak i gummi som är mycket robust och som sysselsätter hunden länge. En mycket rolig aktivitetsleksak för din hund. En perfekt kombination med en långvarig sysselsättning och tandvårdande egenskaper.

Leksaken kan även användas som en boll som studsar oberäkneligt och väcker hundens jaktinstinkter. Kong Extreme kan också fyllas med exempelvis hundgodis för att intressera hunden ännu mer.

Kong extrem Rubber Toy är en särskilt attraktiv tuggleksak för hundar. Som alla Kongs produkter, kännetecknas denna produkt också av en ytterst god kvalitet. Det hållbara naturgummit håller för kraftigt tuggande. Produkten är särskilt lämplig för hundar som mer än gärna använder sina tänder.

Produkten är gjord av Kongs klassiska gummi och är extremt tålig material. Passar perfekt till hundar som är hårdhänta och gärna biter sönder saker. Tack vare naturgummit är leksaken praktiskt taget oförstörbar.  Detta är verkligen en robust och rolig hundleksak.

Kong är världsledande på tillverkning av hundleksaker av hög kvalitet som klarar tuffa lekar. Tillverkad i USA.

För att undvika att hunden eventuellt skadar sig bör man dock kontrollera produkten regelbundet.

Färg: Svart

Material: Gummi

Läs mer Läs mindre
Läs mer Läs mindre

Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här