Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här

Kong Tand Tuggleksak i Gummi med Rep

Kong Dental with Rope Dog Toy

Gummitugg - Bra för tänderna & tandköttet! Låt hunden ha den som den är eller skapa ett större intresse för den genom att fylla den med Kongs godispasta. Slitstark tuggleksak från Kong som rengör hudens tänder. Kong är mycket robust leksak i naturgummi. Kong Dental with Rope Dog Toy Läs mer
149 kr Rek.pris 189 kr
149 kr

Kong Slitstark tuggleksak Dental with Rope

Kong Dental med rep, är en slitstark och uppskattad tuggleksak som rengör hundens tänder och tandkött. Den kan antingen användas som en vanlig leksak eller genom att fylla skårorna med exempelvis Kongs godispasta. Kong dental rengör effektivt hundens tänder och tandkött, samtidigt som hunden får en uppskattad aktivering. Repet hjälper också till att rengöra tänderna när hunden biter och gnager på det.

Kong Dental with Rope, leksaken som är tillverkad i riktigt slitstark gummi som samtidigt är skonsam för tänderna när hunden tuggar och biter på den.

Kong Dental with Rope, är inte bara en dentalleksak för hunden, den är också perfekt att använda för exempelvis apportlekar och dylikt. Den är också bra och enkel att kasta och tål en hel del kamplekar och tugg.

Den finurliga designen med räfflor gör att du enkelt kan stoppa leksaken med godis och dentalpasta för att locka hunden till lek och samtidigt vårda både tänder och tandkött.

Produkten är gjord av Kongs klassiska gummi och är extremt tålig material. Passar perfekt till hundar som är hårdhänta och gärna biter sönder saker. Tack vare naturgummit är leksaken praktiskt taget oförstörbar.  Detta är verkligen en robust och rolig hundleksak.

Kong är världsledande på tillverkning av hundleksaker av hög kvalitet som klarar tuffa lekar.
Tillverkad i USA.

För att undvika att hunden eventuellt skadar sig bör man dock kontrollera produkten regelbundet.

Färg: Röd

Material: Gummi

Läs mer Läs mindre
Läs mer Läs mindre

Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här