Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här

Kong Tålig Hundleksak med Rep - Kastleksak

Kong Classic With Rope Dog Toy

Gummileksak - Klassisk Kong hundleksak med rep som passar bra för apport träning & annan lek för hund. Formen på Kong Classic leksak gör studsen oregelbunden & fångar hundens intresse, repet gör att du kan kasta hundleksaken längre. Kong Classic with rope leksak för hunden. Kong Classic With Rope Dog Toy Läs mer
149 kr Rek.pris 169 kr

Kong Classic With Rope Dog Toy - Hundleksak

Kong Classic With Rope Dog Toy, den ursprungliga, klassiska, super elasitska och hållbara Kong gummileksak finns nu med rep. Med repet kan du kasta Kongleksaken ännu längre och de ovetande studsarna gör det extra roligt för hunden att fånga leksaken. Kong Classic med rep är perfekt för retriver lek och träning.

Kong Classic Rubber toy, är den klassiska hundleksaken som varit hundägarnas självklara val i mer än trettio år.

Kong Classic är tillverkad av det mest hållbara och slitstarka gummit för att klara av hårda lekar med starka kraftfulla hundkäkar. Perfekt för hundar som lyckas bita sönder det mesta.

Robust hundleksak av naturgummi för maximalt tuggande. Är även idealisk för träning och utbildning och samtidigt som hunden leker och biter masseras och vårdas tandkött och tänder. En mycket rolig aktivitetsleksak för din hund. Hundleksak i gummi som är mycket robust och som sysselsätter hunden länge.

Leksaken kan även användas som en boll som studsar oberäkneligt och väcker hundens jaktinstinkter. Kan också fyllas med exempelvis hundgodis för att locka hunden ännu mer.

Kong Classic är en särskilt attraktiv tuggleksak för hundar. Som alla Kongs produkter, kännetecknas denna produkt också av en ytterst god kvalitet. Det hållbara naturgummit håller för kraftigt tuggande. Produkten är särskilt lämplig för hundar som mer än gärna använder sina tänder.

Produkten är gjord av Kongs klassiska gummi och är extremt tålig material. Passar perfekt till hundar som är hårdhänta och gärna biter sönder saker. Tack vare naturgummit är leksaken praktiskt taget oförstörbar.  Detta är verkligen en robust och rolig hundleksak.

Kong är världsledande på tillverkning av hundleksaker av hög kvalitet som klarar tuffa lekar. Tillverkad i USA.

För att undvika att hunden eventuellt skadar sig bör man dock kontrollera produkten regelbundet.

Färg: Röd

Material: Gummi

Storlek: Medium & Large

Läs mer Läs mindre
Läs mer Läs mindre

Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här