Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här

Kong Gummileksak - Studsar oförutsägbart

Kong Classic Rubber Dog Toy

Gummileksak - Klassisk leksak som är mycket hållbar & tålig. Trä ett rep igenom den eller använd den som en boll. Kong har en unik design då Kong studsar oförutsägbart, vilket väcker hundens jaktinstinkter. Perfekt för att hålla hundens mun frisk. Kan fyllas med det mesta. Kong Classic Rubber Dog Toy Läs mer
69 kr Rek.pris 89 kr
79 kr Rek.pris 90 kr
99 kr Rek.pris 119 kr
119 kr Rek.pris 149 kr
199 kr Rek.pris 219 kr
249 kr Rek.pris 259 kr
69 kr

Kong Classic Rubber Dog Toy - Klassisk Kong Aktiverande Hundleksak

Kong Classic Rubber toy, är den klassiska hundleksaken som varit hundägarnas självklara val i mer än trettio år.

Kong Classic är tillverkad av det mest hållbara och slitstarka gummit för att klara av hårda lekar med starka kraftfulla hundkäkar. Kong är perfekt för hundar som lyckas bita sönder det mesta.

Robust hundleksak från Kong av naturgummi för maximalt tuggande. Kongleksaken är även idealisk för träning och utbildning och samtidigt som hunden leker och biter masseras och vårdas tandkött och tänder. En mycket rolig aktivitetsleksak från Kong för din hund. Hundleksak i Konggummi som är mycket robust och som sysselsätter hunden länge.

Leksaken kan även användas som en boll som studsar oberäkneligt och väcker hundens jaktinstinkter. Kan också fyllas med exempelvis hundgodis för att locka hunden ännu mer.

Kong Classic är en särskilt attraktiv tuggleksak för hundar. Som alla Kongs produkter, kännetecknas denna produkt också av en ytterst god kvalitet. Det hållbara naturgummit håller för kraftigt tuggande. Produkten är särskilt lämplig för hundar som mer än gärna använder sina tänder.

Produkten är gjord av Kongs klassiska gummi och är extremt tålig material. Passar perfekt till hundar som är hårdhänta och gärna biter sönder saker. Tack vare naturgummit är leksaken praktiskt taget oförstörbar.  Detta är verkligen en robust och rolig hundleksak.

Kong är världsledande på tillverkning av hundleksaker av hög kvalitet som klarar tuffa lekar.
Tillverkad i USA.

För att undvika att hunden eventuellt skadar sig bör man dock kontrollera produkten regelbundet.

Färg: Röd

Material: Gummi

Läs mer Läs mindre
Läs mer Läs mindre

Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här