Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här

Kong Hållbar Pysande Tuggleksak - Studsar

Kong Bounzer Dog Toy

Studsande - En ny favorit! När hunden griper tag i Bounzer släpps luft ut ur leksaken, vilket uppmuntrar hunden till lek. Kong Bouncer är mycket hållbar & hundarna älskar att kasta runt med hundleksaken, handtaget gör det lätt för för dig & hunden att greppa tag i den. Kong Bounzer Dog Toy Dog Toy Läs mer
89 kr Rek.pris 119 kr
179 kr Rek.pris 200 kr
279 kr Rek.pris 299 kr
89 kr

Kong Bounzer Dog Toy - Tuggleksak Hundleksak

Kongs Bounzer är en skojig hundleksak av gummi som ser ut som en jättestor Kong Classic men är tillverkad i ett mjukare och mer flexibelt lättviktsmaterial. En rolig och annorlunda gummileksak i Kongs speciellt tåliga gummimaterial. Bollen från Kong uppmuntrar hunden att leka då den både studsar oregelbundet hit och dit och om man tuggar på den återgår den snabbt till vanlig storlek igen.

När hunden griper tag i Kong Bouncer släpps luft ut ur leksaken, vilket gör bollen rolig och speciell. Kong Bouncer är mycket hållbar och de flesta hundarna älskar att kasta runt med hundleksaken, handtaget gör det lätt för dig och hunden att greppa tag i den.

Handtaget på Kong Bouncer är också smidigt att sätta ett rep eller en fleecefläta i. Då kan man både kasta och ha dragkamp med hunden. Leksaken från Kong tål också en hel del slit och släng.

Kong Bounzer är en särskilt attraktiv gummileksak för hundar. Som alla Kongs produkter, kännetecknas denna produkt också av en ytterst god kvalitet. Det hållbara naturgummit håller för kraftigt tuggande. Produkten är särskilt lämplig för hundar som mer än gärna använder sina tänder.

Produkten är gjord av Kongs klassiska gummi och är ett tåligt material. Passar perfekt till hundar som är hårdhänta och gärna biter sönder saker.

Kong är världsledande på tillverkning av hundleksaker av hög kvalitet som klarar tuffa lekar. Tillverkad i USA.

För att undvika att hunden eventuellt skadar sig bör man kontrollera produkten regelbundet.

Färg: Röd

Storlekar:
Medium 200g
Large 370g
X-Large 680g

Läs mer Läs mindre
Läs mer Läs mindre

Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här