Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här

Kong Flytande Vattenleksak med Rep

Kong Aqua Cool with Rope Dog Toy

Vattenleksak - Flytande Kong med kastrep. Perfekt för strandlekar med lite större & tuffare hundar. Kong har en unik design då Kong studsar oförutsägbart, Kong Aqua är en flytande apportleksak med ett extra långt och slitstarkt rep. Kong Aqua Cool with Rope Dog Toy Läs mer
129 kr Rek.pris 160 kr
149 kr Rek.pris 179 kr
129 kr

Kong Aqua Cool with Rope Dog Toy - Vattenleksak med rep för hundar

Kong Aqua Cool with Rope, är en läcker och slitstark flytleksak för hundar.

Kong Aqua är idealisk för exempelvis strand och vattenlekar den är rolig både i och utanför vattnet. Kong Aqua studsar oförutsägbart på land, och flyter i vattnet, vilket gör leken dubbelt så rolig. Det långa repet gör det enkelt att kasta Kong Aqua långt.

Kong Aqua är tillverkad av naturgummi i knallorange färg och har ett extra långt rep att kasta långt eller ha dragkamp med. Kan även vara en rolig kamp eller apporteringsleksak. Låt hunden apportera och slita, bita och dra i den. Kong Aqua Cool with Rope Dog Toy är verkligen en robust och rolig hundleksak.

Den kraftiga orange färgen gör hundleksaken lätt att hitta i vattnet eller i buskar och snår.

Produkten är gjord av Kongs klassiska gummi och är extremt tålig material. Passar perfekt till hundar som är hårdhänta och gärna biter sönder saker. Tack vare naturgummit är apporteringsleksaken praktiskt taget oförstörbar.  Detta är verkligen en robust och rolig vattenleksak.

Kong är världsledande på tillverkning av hundleksaker av hög kvalitet som klarar tuffa lekar. Tillverkad i USA.

För att undvika att hunden eventuellt skadar sig bör man kontrollera produkten regelbundet.

Material: Gummi och rep

Läs mer Läs mindre
Läs mer Läs mindre

Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här