Flytvästar för Katter

Säkra flytvästar för katter. Flytväst till katten ökar säkerheten vid utevistelse på båten och bland bryggorna om din katt följer med på båtsemestern.

Flytvästarna har ett handtag på ryggen så att katten kan lyftas upp om det skulle behövas. Tänk på att alltid hålla katten under uppsikt när flytvästen sitter på! Zoo.se i Bromma Blocks har öppet alla dagar på året, levererar foder och tillbehör för katt direkt hem till din dörr. Du som bor i Stockholmsområdet kan få leverans redan samma vardagskväll och i övriga landet sker leveransen på 1-3 arbetsdagar. För rådgivning kom in i butiken och fråga vår kunniga personal, maila info@zoo.se eller ring 08-280740. 

Naturligtvis ska katten njuta av sjön som husse och matte, dessa flytvästar ger din katter en trygg vistelse på båten. Flytvästarna har god flytförmåga och kraftiga remmar. Med en tätt åtsittande halsöppning samt ett extra band under kattens mage.

Baltic Kattflytväst Maja ger katten en trygg vistelse på båten. Kattflytvästen Baltic Maja är framtagen för bästa passform på kattens smidiga kropp och sitter stadigt på din katt både på land och i vatten.

Kattflytvästarna är designade för att sitta extra bra och säkert på katten med en tätt åtsittande halsöppning och band under magen. Flytvästen rekommenderas också att användas om katten ska rehabiliteras i simbassäng.

Passar också till små hundar, och finns i tre olika storlekar för att både stora och små katter ska kunna vistas säkert på båten, stranden och i vattnet.

Visar 10 produkter på 1 sidor
Visa som Rutnät Listvy
per sida
Visa som Rutnät Listvy
per sida